deno1 Leylakkk ödem de olabilir ben tup bebek tedavisi gördüğüm için çok şiştim ilaçlarımda çoktu göbekte dahada şişti ineceğini sanmıyorum kaldı öyle
Leylakkk deno1 bende tüp bebekle gebe kaldım hala bazı ilaclara devam ediyorum onlarda ekstra şişlik yapiyor tabi
Gzmkrt deno1 benim gibi midesi sürekli bulananlara dua et canım bizde bulanmasın keşke diye dua ediyoruz birde 2 yaşında oğlum var ne doğru düzgün yemek yapabiliyorum ne başka birşey 🥺
Selcans deno1 14+1′im hiç bulantım olmadı. Bazı kokulardan başta tiksindim o kadar. Bu çok güzel bir şey olmaması sizi endişeye düşürmesin 😇 herkese böylesini dilerim sağlıkla geçsin, doğsun bütün mucizeler 💙
deno1 Selcans evet bi bakıma güzel hic bisey hissetmiyorsun gayet yiyorum içiyorum aklimda tek soru bebek iyi mi kalp durmaları okuyorum çok kötü oluyorum
Selcans deno1 güzel güzel sağlıklı her şeyi ye iç, hiç kafana takma kardeşim 😊 annelerini şimdi dinlendiriyorlar diyorum ben bu bebislere 😎
Ebru_ylmz deno1 ben de senin gibiydim hiç bulantı yok acaba neden diyordum 9.haftada Bi başladı 14. Haftaya kadar mahvetti beni ama geçti çok şükür
Cansugurses deno1 ilk hamileliğim de hiç yaşamadım ama 2. De ilaç ile mide bulantısı geçti kız böyle erkek söyle olur diyenler yanılıyor bu arada 2 side prenses her hamilelik bir olmuyor 🤭