Nilasyamom deno1 bennnnn😄 hiç bulantı kusma yaşamadım şükür yarabbi. Ama bi bunlar yoktu geri kalan bi çok şey yaşadık . Olsun rabbim sağlıkla kavuştursun evlatlarımıza inşallah 🌼🤲
deno1 Nilasyamom bendede sadece bel agrisi baskada hicbisey yok ilk öğrendiğim zamanlar bikac belirti oldu yoğun geçti gitti
Minikannebsr deno1 30 haftayı bitiriyoruz çok şükür ne bulantı ne başka bişi olmadı herkese benimki gibi bir gebelik nasip etsin rabbim
Leylakkk deno1 valla kıymetini bilin 11 haftalık olduk bulantim yok ama mide yanması ve hazımsızlık öldürüyor beni sanki 5 6 aylık hamile gibi göbeğim var siskinlikten 🙄 göbeğine bakıp bakıp depresyona giriyorum şimdiden kocaman oldu diye😂
Leylakkk deno1 ne zaman bu göbek gidip bebek ortaya çıkacak meraktayım kendimi aşırı kilo almış gibi hissediyorum 🤷♀️
Gulce5038 deno1 ben de öyle şükür iki kere gece yatarken yaşadım o da d vitamininden sonra suya yüklendim öyle oldu
Gulce5038 deno1 inşallah canm sag salim alalım da kusmak hiç iyi değil kasıklar zonkluyo öğürdükçe Allah yardım etsin 🙏🏻
deno1 Leylakkk bende öyle çok kilo aldım vitamin hapları ilaclar derken 70 kilo oldum herhalde doguma kadar 90 olurum 😅
Leylakkk deno1 ben aslında kilo almadım 2 hafta önce kontrolüm vardi hiç kilo almamıştım şimdide taş catlasın 2 kilo belki almışımdır ama şişkinlik yüzünden çok kilo almış gibi hissediyorum 😂
QOH deno1 gram midem bulanmadı 23. Haftam hala yok bir şey,ayrıca ilk trimesterda yaşanan o sık sık uyuma durumunu yaşamadım hatta günlük en fazla 3-4 saat uyuyabildim 4 ay boyunca.
Efsunn Benim hiç bulantım olmadı 35 haftalık hamileyim şuan ama keşke arada bi olsaydı öğürseydim de kocama nazım geçseydi 😂
deno1 Leylakkk ödem de olabilir ben tup bebek tedavisi gördüğüm için çok şiştim ilaçlarımda çoktu göbekte dahada şişti ineceğini sanmıyorum kaldı öyle
AybukeA deno1 benim cok az oldu bulantim, kusma hic olmadi. Asiri başım ağrıdığında midem bulandı sadece. Son aylarda mide yanması yaşıyorum sadece