deno1 Ekvatoral ah canım benim bizlerde dua et benimde tup bebekle oldu cok zor geldi sende sağ salim kucağına al bizide unutma dogum anında duaciniz😊🤲
Ekvatoral deno1 Ederim tabi etmem mi tüm gebe kalmak isteyenelere gebelere ve annelere edeceğim topluca zaten ☺️
Fehime16 HipnozX ben tiksindim oyuzden en son dün eşime yaptırdım birazda olsa yiyim dedim olmadı 🤣 belki fazla geliyordur bı tane yemeye çalış yada zorlamadan kendini ufak ufak dene
gulercem-3555 eMinesa Kızımız olacak inşallah 🙏🏻 sizinki belli mi ahh sağlıkla gelsin artık kollarımızda olacağı günler 🙏🏻
eMinesa gulercem-3555 Benim iki kızım var onlarda çok fazla bulantı yaşamıştım bunda hamile olduğumu bile hissetmiyorum doktor kız dedi her çocuk bir olmuuor demekki :)
Denizderya1937 deno1 benimde ne bulantım ne baş dönmem oldu çok rahattım ama 31. Haftama girdim aşırı bulantım baş dönmem başladı birde koku hassasiyeti sebebini çözemedim 😔😔
Sametnida deno1 benim de 8 haftalik suan ama sabahlari hafif migde bulantim oluyor ama onun disinda cok halsiz ve cok yorgunum. Hatta bazen üşüyorum 🤣
deno1 Sametnida halsizlik üşüme bendede oluyor ama gerisi yok açıkçası daha hamile değil gibiyim bakalım biraz daha ilerlese ya zaman gecmiyorr😅