Selcans deno1 güzel güzel sağlıklı her şeyi ye iç, hiç kafana takma kardeşim 😊 annelerini şimdi dinlendiriyorlar diyorum ben bu bebislere 😎
Minikmucize1 deno1 yok daha değil 8 haftalığız henüz merakla bekliyorum niyeyse içime kız doğuyo belki gönlümden geçen diye ama bakalım allah sağlıkla nasip etsinde ilk çocuk ne de olsa 😍
BlueButterfly deno1 evet öyle diye diye 5 aylık olduk hic bulantim olmadi açlığa dayanabilen ben açlığa dayanamaz hale geldim ama çok şükür öyle rahat geçiriyorum ki oğlum beni uzmuyo
deno1 BlueButterfly bende surekli düşünmeden edemiyorum elde değil endişeler bitmiyor sağlıkla al canım kucagina🤲
BlueButterfly deno1 hic endişeye gerek yok strese girme öyle stresli üzüntülü bir hamilelik geciriyorum ki bunun için öyle üzgünüm ki anlatamam tadını keyfini çıkar ben pek cikaramiyorum
Merveevrem18 deno1 çok maşallah de 8. Haftama kadar çok şükür yok diyordum 8. Haftamda bi başladı 15+6 olduk hala bulanıyorum hapla ayaktayım hapım bitti yutamadım çok perişanım yatıyorum yarın alıcam inş
Fehime16 deno1 benimde yok canım 15haftaligim masallaahh sadece yumurta yapıyordu artık onuda kestim çok şükür rahatım nazar değdirme kendinede 🥰
HipnozX deno1 allah korusun ya zehirler felan çok dikkat etmek lazım ona bile demekki hiç de anlamam ama bari bir tane yiyim en azınsan miktar az olur