Brn18 Yenianneadayi2208 memnunmusunuz peki birde doğum ücretlerini biliyomusunuz acaba bende o hastanede dr arıyorum kendimede
Yenianneadayi2208 Brn18 ben ilk kez cuma günü gittim kendisine ve doğuma daha çok olduğundan fiyat almadım. Fakat forumda paylaşanlar olmuştu. Normal doğum 3500 yazıyordu.
Brn18 Maviss__ doktorunuz kim acaba birde doğum ücretlerini biliyomusunuz bende doktor arıyorumda o hastanede
Kaktus Fatossakin medipol megada alıyor benim doktorum Huriye Ayse Parlakgumus muayene sgk li hastaya 450 tl ozel tamamlayıcı sigortaniz varsa birsey odemiyorsunuz
Pnryr Fatossakin kesinlikle gop yeni yüzyıl üniversitesi Burak özköse doğuma da alıyor kordonu bile babaya kestiriyor hemde çok ilgili ve iyi doktor 200 tl ücreti
Nurayed Fatossakin isü medicalpark Gaziosmanpaşa muayene ücreti 235tl doğum 6000/6500tl eşleri de içeri alıyorlar doktorum Emrah Kızıldağ
Melos12 Fatossakin Küçükköy özel Bilge hastanesi Oğuz bey Sultangazi medigold hastanesi Remzi bey Medical park Emrah bey Bunlar alıyor canım ve doktorları süper renkli görmek istersen bebeği ve detaylı bakılmasını istersen Oğuz beye git derim
lunam Fatossakin şişlide türkiye hastanesine gidiyordum, orada alıyorlar eşleri, ücreti 350 tl. Fakat değiştirdim hastaneyi bahçelievlerde nisa hastanesine gidiyorum, orda da eşleri alıyorlar, ücreti 200 tl.
Suskunfstk51 Güneşli medicine hospital muayne 250 tl derya hanim doktorum eşimle giriyoruz her seferinde ☺️