Fatossakin Kızlar bana doktor tavsiye edermisiniz eşleri içeri alan bugün eşimi içeri almadılar çok gıcık oldum. Şişli Bahçelievler Eyüp gop olur farketmez muayene ücretinde yazarsanız sevinirim
Maviss__ Fatossakin Avrasya gop arada alıyor arada almıyor sekreter bugün eşime girebilirsiniz dedi geçen gün almadı şaşırdım 180
Kiki-riki Fatossakin medigold Sultangazi gül yaman hiç sıkıntı yapmıyor babaya da ayrıntılı ultrason la gösteriyo bebeği muayenesi 100₺
Brn18 Asyaayaz1 merhaba bi sorum olucak size avrasya gopta doktorunuz kim acaba birde doğum ücreti ile ilgili bilginiz varmı
Ogretmenanneyim Bahcelievler medicana 230 lira muge temel ve mega medipol burcu buyukaksoya gittim 130 TL
Elf4 Esenler medipole gidiyorum ordada yasak eşinizi almamalarını çok dert etmeyin yani neticede pandemi dönemi hamile anneler için alınan bir önlem olabilir
Hasel0503 Yüzyılda ışık hastanesi Muhammet metin gür muayene 80 tl eşi iceri alıyor ama dogum yaptırmıyor sadece muayene kontroleri falan sağlıyor ama yıllardır herkesin gittigi ve tavsiye ettigi bir doktor ben kendimde gidiyorum gayet memnunum
mucizeannesi1 Fatossakin gop kucukkoyde EBRU COŞKUN özel muayenesi var esiniz ile birlikte girebiliyorsunuz .Ücreti 150 lira .
Brn18 Yenianneadayi2208 memnunmusunuz peki birde doğum ücretlerini biliyomusunuz acaba bende o hastanede dr arıyorum kendimede