eeebruuu Kızlar 7+4 günlük hamileyim bugün kahverengi leke geldi korktum hemen doktorumu aradım gel bakalım kalp atışına dedi gittim çok şükür herhangi kötü bir durum yok ama progestan kullan dedi . Progestan kullananlar var mı bu durumu yaşayanlar var .
Sblatc eeebruuu bende kullandım 5.haftadan itibaren. Fitil olarak kullanırsanız yan etki yapmaz ilaç gibi içenlerde mide bulantısı bal dönmesi oluyomuş
Naz_01 eeebruuu progestan fitili 12.haftaya kadar kullandım ben .7.haftada benim de kırmızı leke gelmişti
whitedream eeebruuu bende 7+4 üm 2 gün önce gece kanamayla uyandım 3 tane gece pedi kuru yer kalmıcak şekilde doldu parça parça pıhtı geldi düştü sandım acile gittik bebekte sıkıntı yokmuş normalde progestan kullaniyodum ama günde 2 taneye çıkardı dozu bide bı iğne vuruldum şimdi kahverengi geliyo yatmam gerekmiş istirat edin bolca sizde. kahverengiyse korkulcak bişi yok diyolar ama insan korkuyo 😕
Damla-Ata Endişelenmeyin , başlarda olabiliyor lekelenme fitil iyi gelicektir 🥰 8. Haftadan beri kullanıyorum şu an 20+2yiz şükür bir problem yok 🙏🏻☺️
eeebruuu Damla-Ata çok korktum canım çok rabbim kimseye yaşatmasın doktora gidene kadar aklımdan herşey geçti 😔 ilacı nasıl kıllanıyorsunuz bana içme diğer yoldan kullan dedi de
Damla-Ata eeebruuu bende çok korkmuştum ama düzeliyo merak etmeyin bende fitil olarak kullanıyorum ve hiçbir yan etkisi olmadı, ilacın bi kısmı akıntı olarak atılıyo zaten ..
Temmuz-3407 eeebruuu yan etkisi olmadı bende kanamamda ⅘ hafta arası sürdü, şimdi damla gibi günde kanama alanımda çok çok küçüldü
eeebruuu Naz_01 benim ki kırmızı da degil iltihaplı karışık hafif kahverengi ama yine de çok korktum gerçekten bana da şimdilik zaten süre vermedi haftaya salıya tekrar çağırdı
Selen37 5.haftada lekelenme başladı 7-8.haftaya kadar sürdü. Progestan içip yattım 2 3 hafta ve geçti şükür 🙏
eeebruuu Selen37 ya geçmiş olsun canım . Rabbim kimseye yaşatmasın o anı yaşamak bile çok zor gerçekten insan bebeğine bişey olacak oldu zannediyor
mineirem Haftaya girişte benimde oldu düzenli progestan kullanıyorum 7+6 yim bugün kalp atışını duydum çok şükür
eeebruuu mineirem benim bu zamana kadar hiç olmadı 7+4 deyim bende bugün yaşadım bende o kalp atışını dinlediğim an dünyalar benim oldu bu sefer duymak daha bambaşka oldu
eeebruuu whitedream ya çok geçmiş olsun canım rabbim en hayırlı şekil de bebeğinizi kucağınıza almayı nasip etsin inşallah ❤️ İnsan gerçekten çok korkuyor piskolojikmen korkuyor gelecek mi yine diye . Benim ki çok şükür o kadar olmadı canım peçeteye geldi ama geldi kahverengi olarak bende o an çok korktum ağlamaya başladım hemen doktorumu aradım o da hemen gel kalp atışına bakalım deyince iyice kötü oldum çok şükür ki sorun çıkmadı kalp atışını da duydum dünyalar benim oldu ❤️
Naz_01 eeebruuu ilk iki gün zorlandım katarken sonra alıştım.katarken o bölgenin kuru olmamasına dikkat et.kuru olunca aşırı zor oluyor
Temmuz-3407 eeebruuu ilk kanamam olduğu gün ve bir kaç gün kırmızı idi sonraları siyaha döndü stres yapma bol bol dinlen
eeebruuu Damla-Ata fitil olarak kullandığımız da içeriye gidiyor mu tamamen dışarı çıkmaz degil mi çok fazla