Seranad glyanki canım öncelikle geçmiş olsun yaşamadım böyle bir durum ama çok yakın 2 arkadaşım yaşadı. Birisi 30. Hafta 29 ile uyumlu doğum yaptı. Diğer arkadaşım gelişim geriliği var denmesine rağmen hem doktor hem kendi ilgisizliği 37. Haftada 32 ile uyumlu çocuğunu doğurdu. İkiside gayet sağlıklı şuan 30 haftalık olan 1 ay hastanede kaldı o kadar
Veralynn glyanki Bende aynisiydi en basindan 1 hafta gerileme vardi. Gün geldi dr dedi 3 haftayi gecmeye baslamis arastirmaya sevk ediyorum dedi. Günlerce tahliller git geller yapildi sonuc cikmadi hersey normal gibiydi. Yatis dediler tamam dedim ayni gece ciger gelistirici yapildi sabah dedi suni sanci verelim ben kabul etmedim farkli sehirdeydi arastirma. Olacaksa kendi yasadigim yerde olsun dedim. Ordan ciktim geldigim gibi eve gittim dus aldim cantami hazirladim özele gittim. O da dedi yatis bu gece sezeryan. Bebek 35 haftalikken 30 haftalikti. Ertesi sabah erkenden sezeryana alindim. 1700gr dogdugu icin 1 aya yakin küvezde kaldi. Hergün süt götürdük filan. Simdi 2.5 yasinda kizim cok sükür 1 yasina gelene kadar toparladi kendini.
glyanki Veralynn ayy inşallah darısı başıma 🙏🏻 Bizimde salı günü doğacak sanırım yarın belli olacak kaç haftadır artış yok hiç kiloda.. o kadar endişeliyim ki.. umarım sizin gibi bende sağlıcakla kızımı büyütebilirim. Teşekkürler yorumunuz için 🙏🏻
Veralynn glyanki Kiyamam ya hic endiselenmeyin biraz zor bir sürec oluyor ama sadece kilosu bekleniyor biz tam 2 kiloya ulastigi zaman odaya cikmistik Allahim baska dert tasa vermesin. Sagligi yerinde olsun cabucak büyüyüp gidiyorlar zaten. Hakkınızda hayırlısı olsun ❤🌸
glyanki Kediannesi123 canım gelişme yok bu hafta ben 36. Haftaya giriyorum. 3 günde 1 kontrole gidiyorum. Yarın belli olacak bu hafta içi kesin doğuma alırız dedi cuma günü doktorum. Suyunda, sağ uterde ve göbek kordonunda bir şey olmadığı için bu haftaya kadar bekletti. Ama kilo alımı olmadı 😢 yarın netleşecek salı günü doğabilir Lena’m 💕 sende durumlar nasıl
Kediannesi123 glyanki bende 33. Haftaya gircem yarın son 4 haftadır almıyor kilo aynı şekilde kan akımın da suyun da problem yokmuş cuma gününe kadar bekleyelim düzelme olmazsa alırız dedi 😞 küçücük daha 1500 kg en azından 2 yi görseydi küvez süresi kısalırdı
Krtalzyn glyanki tek taraflı çentikle bu kadar fark nası olmuş geçmiş olsun inşllah en kısa zamanda kilo almaya gelişimi devam etmeye başlar benm çift taraflı ikisindede var 34 haftadayım bende bakalım inşşlah sağlıklı sıhhatli kavuşuruz bebeklerimize
glyanki Krtalzyn hiç bilemiyorum.. bugün de gittik yine tek taraflı sağ da hiçbir problem yok göbek kordonunda yok.. cumaya doğumum planlandı artık ben 36. Haftanın son günü doğum yapmış olacağım. Bebiş daha çok küçük 1700 lere gelmişiz sanırım
glyanki Kediannesi123 ciğer geliştirici yaptılar mı canım.. benimde öyle hep birdahaki gelişinde doğumu planlayalım dedi doktorum. Son zamanlarda 3 günde 1 dr gidiyorum. 37 yi bulmaya çalışacağım dedi dedi en son cuma da karar kıldı. Cuma doğum olacak 🙏🏻 36,6 oluyor o gün inşallah hepimiz sağlıcakla bu süreci güzel atlatırız 🙏🏻
glyanki Naciyeylmz evet hamile olduğumu öğrendiğimden itibaren günlük 9 ilaç fln tüketiyorum 🤦🏼♀️ Hepsi farklı vitamin, probiyotik vs.. evlendiğim gün folik asite başlamıştım 😊
Teacherella1 Bende doğurdum bebeğimde gelişim geriliği vardı, acil sezeryana alındım😞 küvözde bebeğim beklenen den daha düşük kiloda çıktı, küvöz yolu beklemek o kadar zor ki bian önce kucağımıza alırız inşallah sağlıkla😞🤲🏻
Kediannesi123 Teacherella1 üzme kendini lütfen sütün azalmasın ki hemen beslenip çıkıp kollarına gelsin annesi 🌸 biliyorum söylemek kolay ama seni çok iyi anlıyorum aynı durumdayım gelişmiyor 4 haftadır cuma günü karar vericek doktorum ve daha 1500 gram benim de ama biz güçlü olalım ki onlar da güçlü olabilsin 🙏🏻 Kendi kendine nefes alabiliyor mu mama biberonla mı veriyorlar nasıl durumu şuan
glyanki Teacherella1 inşallah bir an önce hepimiz.. 🙏🏻 Kaç kilo demişlerdi kaç kilo çıktı canım benim de cuma gününe planlandı doğumum
Teacherella1 Kediannesi123 1700 dü doğduğunda 1500 çıktı kilosu, solunumundq fanus desteği varmıs suan mama ve anne sütü karısık veriyorlar sanırım, sütüm çok fazla değil ama ne çıkarsa sağıp sağıp götürüyorum, sarılık da geçirmis
Kediannesi123 glyanki evet canım 4 doz yapıldı 10 gün önce falan peki ne diyor doktor sonrası için küvez de ne kadar kalırmış sizin haftanız iyi çünkü
Kediannesi123 glyanki benim de cuma günü karar verilecek bebeği almamız gerekebilir falan dedi 33 haftalık olcak