Semanurozgan 38NURUM sıfır üzeri hamilelik canım yeni olduğu için o şekilde çıkmıştır doktoruna göster ama mutlaka sonucunu
Hilal-95 38NURUM kimyasal geçiriyo olabilirsn bende kimyasal geçirdim kanamam varken kan testi yaptılar 23 çıkmıştı sonradan 5 altına düştü umarım öyle değildir üzerine adet oluyosundur tekrar yaptırırsın 2 gün sonra tahlılın yükselirse hamılesin
38NURUM Semanurozgan 4haziranda eczaneden test aldım yaptım biri silik biri net iki çizgi çıktı.5-6-7 haziranda adet geciriyorum.bugünde doktorda HCG 14 çıktı Hamilelik varsa niye adet oluyorum
Emine_ali 38NURUM muhtemelen kimyasal gebelik yaşadın 1 hafta içinde 0.05 altına düşecektir mutlaka takıp et canım
tlnnlt 38NURUM hamileliğin 5. Ayına kadar regl olan kişileri duydum biliyorum biraz daha takip edip ilerlemesine göre ultrason ile bakarsınız
Ayse_donmez0 38NURUM Üzerine kalmışsın canım belkide çok yenidir daha üzerine adet olma normaldir bitince hem değerlerde artar o zaman tekrar kan ver
38NURUM Elfii00 Bütün hamilelik belirtilerini yaşıyorum ama adet olmam korkuttu beni.bide 3gun önceki testte çift çizgi vardı silik görünüyordu eğer hamilelik değilse bütün bunların sebebi ne diye gittin doktora dış gebelik veya düşük olmasından korktum
hill1- 38NURUM beta yüksek çıkıyor fakat ultrasonda kese ve bebek görünmüyor bu duruma kimyasal gebelik deniyo 2 gün sonra tekrar beta baktırmalısın 2 katına çıkmalı en az. Yoğun bir kanama değilse bazen yerleşme kanaması da görülebiliyor. Takip edilmeli
38NURUM Ayse_donmez0 İnşallah üstüne goruyorumdur aaay yeniden bı heyecan bastı beni yarın yine mi kan versem