mervedefne [bilinmeyen] çok şükür iyi atlatmissniz dikkat edin enfeksiyon kalmayın tekrardan sağlıkla alırsınız bebegnizi inşallah kucaginiza 😊🙏😘
Seliminannesi Benimde 2 agustos gozukuyor. Ama daha simdiden agrilarim basladigi icin bende erken gelecek gibi hissediyorum. 35+4 benimki
mervedefne Seliminannesi tüm ağustos doğumlu anneler öyle hissediyor hayırlısı bakalım sağlıklı olsunlarda erken geç fark etmez cnm 🙏
Bsa mervedefne ben de varım 34+6 bizimki de erken gelmeye çalışıyor kasılmalar çok, başı da aşağıda. 4 haftadır sürekli yatıyorum zamanında gelsin diye. Hepimiz de sağsalim kavuşalım inşallah ☺️
mervedefne Bsa inşallah cnm amin kontrolumde doktoruma soracam döndü mu diye ben anlamadm hareketi var sağ tarafında daha fazla baş aşağı olsa bu kadar hareket eder mi sizce
Asli91 mervedefne 34+1 ağustosun 12si görünüyo.Ama kızım annesi gibi aceleci çıkarsa temmuz sonu bile gelebilir 😊 geçen hafta kontrole gittiğimde doktor kanala girmeye başlamış dedi.
mervedefne Asli91 maşallah o zaman erken doğmak istiyor sağlıklı olsun da inşallah erken olsa da olur 😘😊
mervedefne ilaydanurhavvat aynen bende biraz zayıf bizimki 31+4 te 1350 gramdi doktor beslenmene dikkat et dedi iki haftadır midem eksiyordu ilaç fayda etmiyor du bebegimi besliyemedm doktor sagolsun ilacı değiştirdi suan iyiyim inşallah kilo alır canm kziim
Halekoseoglu mervedefne 35+1 de biziz oğlumla. 4 ağustos normal tarihimiz ama suyumuz azalmış ve karın çevresinde gerilik 2 haftaya çıkmış erken doğum olabilir dedi doktorumuz bizde ağustosu görmeyeceğiz heralde.
mervedefne Halekoseoglu maşallah bu gidisle kimse goremiyck galiba 😊🙏 hayırlısı olsun sağ salim kucagimiza alırız inşallah
ilaydanurhavvat mervedefne alır canım merak etme. Bnim çok şükür kilodan yana problemim yok 33+3ken gşttim doktora 2500 gramdı. Doktor kilosu çok iyi ama bn şimdi doğmasını istemiyorum dedi. Zaten önemli olan kilosu deil ki ciğerlerinin gelişimi
Eby8893 mervedefne 34+4 üz İnşallah 8 Ağustos gibi doğum görünüyor tabi kızımız erken gelmezse :) son ay çok zormuş hem zaman geçmiyor hem korku başlıyor:)
mervedefne Eby8893 aynen doğum korkusu sarıyor beni de napcaz bilmiyorum valla Allah yardimcimz olsun 🙏
mervedefne ilaydanurhavvat aynen öyle ama ışte ben biseyler yiyemeyince oda beslenemedi ona üzüldüm midemde önceden beri rflu vardı hamilelikte en çok ondan çektim ben mide yanması çok yaşadım bebegimi aç koydum belki ona üzülüyorum cnm 😔
CerenErenAnkarali Yaaa bende erken doğurcam gibi hissediyorum tahmini 8ağustos ama herkes böyle hissediyormuş demekk..ama benim csancımagrım falan yok erken gelmicek öyleyse😂
mervedefne CerenErenAnkarali kasilma ve sancı olursa erken olur diyorlar cnm yoksa kafana takma erken doğmaz inşallah vaktinde dogarlar insalalh
ilaydanurhavvat mervedefne bnde çok mide yanması yaşıyordum. Doktor miden yanıyor mu diye sordu evet dedim. Oda bebeği aşağı doğru çekermiş dedi bna ve şurup verdi naneli bişey çok şükür kullanmaya başladığım günden beri bi sorun yaşamadım midemden
Kebire 35+3bizimde son güne kadar gidermiyiz bilemiyorum doğum korkusu sardı ama normal mi sezeryanmı ne olacak nasıl olacak merak içindeyim bakalım kısmet sağlıkla gelsinler de minnaklarımız