Asilinannesi35 ben vericem 2 damla sudan hiçbişey olmaz 1 bardak su icmicek herhalde bu cocuk 2 damla suyu sorma ver canım su sagliktir susuz ben asla yapamam bebeğime de vericem vermeyenleri anlamıyorum annelerimiz su vermiş kimseye de bisey olmadı su dan zarar gören çocuk kaldiki 2 damla hemen tabiki ver ne olacak cok karşıyım anne sütünün yüzde 90 su su verilmez nedir su verilir canim ver sen kendin susuz yapabilir misin?
Bebeğe su verilir mi ?
Asilinannesi35 hava çok aşırı sıcaksa ve bebeğin ağzında Pamukçuk tarzı bir şeyler oluşmaya başladıysa çay kaşığı ile Ya da pamuk ile damlatarak verilebilir
badehandeyldz ne zamandır gozlerim seni ariyor canim naptin oglun ne zaman doğdu?😊
Busbushatun bana da sakın verme dedi
Asilinannesi35 Ek gıdaya geçtikten sonra az az verilmeye başlanıyor diye biliyorum
Asilinannesi35 emzirsen verilmez ona eminim ama mama yiyen bebeklere vay kaşığı işe azıcık veriliyor
Asilinannesi35 bemim oglum da mama ile beslendi ben verdim bi çay kasigi . Ağzında pamukcuk olmasin diye . Doktoruma da sordum . Doktorum soyle açıkladi bebeklere su vermeyin derken karnini su ile dolduracak kadar vermeyin bu sefer anne sütünden yada mama yiyorsa mamadan alacağını alamaz onları az tüketir dedi . 1 çay kasigindan bişey olmaz dedi . Ama seninki daha yeni doğmuş midesi zaten böğürtlen kadar suanlik verme . Mamadan su ihtiyacını karşılıyor . 1 aylik olunca kaynamış ilitilmis su verebilirsin
Asilinannesi35 bende bir tanıdıktan duymuştum vermek gerekiyormuş diye daha, cok az vermenin bir zararı olmaz ama vermemenin zararı olabilir🤷🏻♀️🤷🏻♀️
Gizmom Bencede
SutlacimiYedimmiBen dün doğum yaptı çok şükür erken geldi bebisimiz. 😂
Asilinannesi35 sadece emse bile anne sütü şekerli oluyor içerisindeki su oranı yetmeyebilir doktorlar kitaba göre büyüklerimiz yaşanmışlıklara göre konuşuyor bizimkiler der ver ciğeri yanar ne yer ne içersen iç susuz kalmamalı der bende ona uyarım kayntır soğuturum yada hazır alırım
Asilinannesi35 canim ben baska kullanıcıya yazmistim hayrli olsun gozunaydin 😀 nsl gecti doğum?
Gizem957 bana hastanede kendı muayenehane doktorumuzda vermeye gerek yok dedı zaten mıdesı kucuk ıctıgı mama 30-60 cc kadr 120 cc olana kadr mamanın kendı suyu yeterlı canmm
Asilinannesi35 ben bi yazı okumuştum çok az vermenin faydalı olduğuna dair.
Asilinannesi35 annemde vermiş yengemde bir damla veriyordu ara ara
Asilinannesi35 Sadece anne sütü olsa gerek yok ama mama susatir