Dün doğum yaptim mama ile besliyorum şuan. Bebegime su vereyim mi vermeyeyim mi çok kararsızım aslında kardesimde veya bende annem vermiş. Yinede sormak istedim. Teşekkür ederim.
Bebeğe su verilir mi ?
Asilinannesi35 Yenidoğan bebeğe su verilmez diye biliyorum.
Doktora sorsana
Asilinannesi35 mama ile besliyorsan ver canım ben sadece anne sütü olmasına rağmen ver dedi doktorum yazın havalar sıcak
Asilinannesi35 mama su ışe yapıldıgı ocım gereklı suyu alıyor zate bana doktor verme demıstı canımm hıc vermedık
Asilinannesi35 emziriyor musunuz? Hem emzirip hemde mamayı destek olarak kullanıyorsanız vermeyin. Sadece mama veriyorsanız bi fikrim yok verilmesi gerekir mi
Asilinannesi35 mama zaten su ile hazırlanıyor o nedenle su vermenize gerek yok.
Asilinannesi35 verilir canım mis gibi de verilir . Benm ikinci gebeliğim. Kızımı eve getirdik çişi kanlı geliyordu sökemedi ilk idrarı sonra annem iki çay kaşığı su verdi kızıma çişi birden normale döndü . İyi ki annem usülü var kurban olayım valla . Doktoru dinlesen 1 yaşına kadar su verme diyorlar tövbe yarabbim. Canım hele ki bebeğini mama ile besliyorsan hergün iki cay kaşığı su ile destekle … Hiiç korkma …
badehandeyldz hay senin o doktorunun ellerinden öpeyim doktor işte bırakma o doktoru her kimse . Ya çocuğa su verilmez mi Allah aşkına 👍👍👍👍
Asilinannesi35 ilk 6 ay bebeğe su verilmez canım mama zaten suyla hazırlandığı için o yeterli anne sütun içinde de zaten su var ondan dolayi önerilmiyor
Asilinannesi35 anneni dinle gülüm pişman olmazsın hiçbir zaman 👍👍
Asilinannesi35 ben ilk oğlumda çay kaşıgı ile verdim bundada verceegım
- Düzenlendi
BelisinAnnesi kimse 1 yaşına kadar su verme demiyor ek gıdaya kadar su verme deniyor onda da doktorlar 4. Ayda filan çok ciddi yaz sıcakları varsa ver diyor doktorlar yani su verme derken kanlı cis yapan çocuk için demiyorlar ya zaten her şeyin normaline göre öneride bulunuyor doktorlar. Ve burds pek çok anneye doktora gidin derken herkesin durumu kendine özgüdür diye söylüyoruz
2 günde 1, 1 kasık verdim 10 günden sonra
YuvarlanamayanPandaa bencede çay kaşığı ile verilmeli bende vereceğim
BelisinAnnesi bencede ❣️
BelisinAnnesi bende öyle yapacağım aynen. Kesinlikle katılıyorum.
Asilinannesi35 Ablam doğum yaptı ilk günden beri çay kaşığıyla 2-3 kaşık verdi. Su ya bu su tabi ki içmeli bebeklerde. Doktorlar herşeyi bilemiyorlar malesef ❌
Asilinannesi35 ben vericem 2 damla sudan hiçbişey olmaz 1 bardak su icmicek herhalde bu cocuk 2 damla suyu sorma ver canım su sagliktir susuz ben asla yapamam bebeğime de vericem vermeyenleri anlamıyorum annelerimiz su vermiş kimseye de bisey olmadı su dan zarar gören çocuk kaldiki 2 damla hemen tabiki ver ne olacak cok karşıyım anne sütünün yüzde 90 su su verilmez nedir su verilir canim ver sen kendin susuz yapabilir misin?
Asilinannesi35 hava çok aşırı sıcaksa ve bebeğin ağzında Pamukçuk tarzı bir şeyler oluşmaya başladıysa çay kaşığı ile Ya da pamuk ile damlatarak verilebilir