Asilinannesi35 verilir canım mis gibi de verilir . Benm ikinci gebeliğim. Kızımı eve getirdik çişi kanlı geliyordu sökemedi ilk idrarı sonra annem iki çay kaşığı su verdi kızıma çişi birden normale döndü . İyi ki annem usülü var kurban olayım valla . Doktoru dinlesen 1 yaşına kadar su verme diyorlar tövbe yarabbim. Canım hele ki bebeğini mama ile besliyorsan hergün iki cay kaşığı su ile destekle … Hiiç korkma …

BelisinAnnesi kimse 1 yaşına kadar su verme demiyor ek gıdaya kadar su verme deniyor onda da doktorlar 4. Ayda filan çok ciddi yaz sıcakları varsa ver diyor doktorlar yani su verme derken kanlı cis yapan çocuk için demiyorlar ya zaten her şeyin normaline göre öneride bulunuyor doktorlar. Ve burds pek çok anneye doktora gidin derken herkesin durumu kendine özgüdür diye söylüyoruz

Asilinannesi35 ben vericem 2 damla sudan hiçbişey olmaz 1 bardak su icmicek herhalde bu cocuk 2 damla suyu sorma ver canım su sagliktir susuz ben asla yapamam bebeğime de vericem vermeyenleri anlamıyorum annelerimiz su vermiş kimseye de bisey olmadı su dan zarar gören çocuk kaldiki 2 damla hemen tabiki ver ne olacak cok karşıyım anne sütünün yüzde 90 su su verilmez nedir su verilir canim ver sen kendin susuz yapabilir misin?

Asilinannesi35 hava çok aşırı sıcaksa ve bebeğin ağzında Pamukçuk tarzı bir şeyler oluşmaya başladıysa çay kaşığı ile Ya da pamuk ile damlatarak verilebilir