Zeynep_yvz Kizlar kacinci haftalarda bebislerin kiyafetlerini yikayip utulednz 29 haftalik olduk kizimla 30 31 haftada yapsam erken mi bu arada dogumum sezeryan 38+1 de agustosun 9 da olucak
Yaagmurr Zeynep_yvz bence tam zamanı sonrasında biraz dinlenirsiniz ben 31 haftadayken yıkayıp ütülemiştim belim kopmuştu yani 😌
Kubraa06 Zeynep_yvz bence başlayın 31 haftalığız biz yıkarken ütülerken yoruldum sonra dinlenmeye zamanınız kalır hem eksik bişey olursa daha erken fark edersiniz sağlıkla doğsun bebişiniz 😌
paradiseeeeee Zeynep_yvz 30 itibariyle başka canım hazırlamaya çocuk bu hiç belli olmaz bakmıssın erken gelmiş tedbir senden taktir allahtan hemde ağırlaşmamış olursun 35 den sonra çok ağır oluyor insan iş güç yapamıyor gele bebe kıyafetleri minik minik ayakta dur ütü yap et çok zor
Sulegorkemakyol Zeynep_yvz ben kızımda 27 hafta başlamıştım yıkayıp ütüleyip küçük hurçlara koymuştum iyikide yapmışım 34 hafta kızım doğmuştu inşallah bunda 27-28 gibi başlarım en sona haftalara yatağını kurmaya bırakıcam inşallah o kadar
Zeynep_yvz Yaagmurr yaa gercekten mi deterjan almadim aliyim o zaman basliyim yavastan yogun bi yazda bekliyo bizi 😑
Erenefeannesi Ben 32 haftaligim ve çantam hazır herşeyi sona bırakmak istemiyorum ne olur ne olmaz diye 🤗
Zeynep_yvz Angelangell bazilari sin haftalara birakiyo yaparsn canm benim.ikinci gebelik puset besik kuvet gibi ivir zivirlar oglumdan kalanlar elbisede arkadsmin kizinin vardi aldm ekstra 3 5 parca aldm pek bsey almadm yani 😊
Zeynep_yvz paradiseeeeee evet cok haklisin ikinci gebeligim.ama ilkini hic hatirlamiyorm 5 sene araya girince😊
Feyza-nur Zeynep_yvz 28 haftadayım bugün yıkadık aksam ütüleyip hurça koyacağım 1 ay sonra filanda cantasını hazırlayıp diğer eşyalarını dolabına yerleştirmeyi düşünüyorum ben ağırlaşmadan yapmak istedim
Zeynep_yvz Feyza-nur iyi yapmisnz gule gule giydirmeyi nasip etsin Allah bende yikayip dolaba yerlestiririm daha cantasini falan almadm
mercimekkoftesi1 34 haftalığım daha ne çanta hazırladım ne de çamaşırlarını yıkayıp ütüledim 😅 yaparım amaann diyip duruyorum bakalım yumurta kapıya dayanmadan hallederim inşallah 😄
Zeynep_yvz mercimekkoftesi1 gecen bi postta gordm 35. Hafta hatta 37. Haftada hazirlayan hazirlarsn oyle ysda boyle 😁
Masalannesii Zeynep_yvz ben 33+4deyim daha dün yıkadım ama utuledemedim utulemek o kadar gözümde büyüyor ki 33.haftamdayim bayağı agirlastim bence başlamalısıniz eğer benim gibi geç kalırsanız pişman olursunuz ben şahsen 3-4 hafta önce yapmadığım için pismanim🤣
tosbiginannesii Normalde güne gore 31+3 günlüğüm ama bugün kontrolde 32+4 cıktı ondan bende hemen deterjan alıp bu hafta yıkamaya başlıycam eşyaları hafta sonuna anca çantamı hazırlarım diyorum😁
Zeynep_yvz tosbiginannesii masallah saglikla alorsinz ins bebisinizi bende karar verdm.deterjani alip basliyim yavastan😊