Kizlar erken dogum riskim var 24 haftalik gebeyim ve dunden beri karnimin etrafinda yanma var ve simdide rahimde tekmelerini hissediyorum normal mi
erken dogum riskim var 24 haftalik
inci_ erken doğum belirtilerini tam olarak nasıl yaşadınız neler oldu mesela benimde erken doğum riskim varmış bebek aşağıda dedi doktorum
Oykum_pinar38 belim agrımaya başladı önce sonra karnıma geldi agrı hafif hafif ama hissettirdi kendini gecmiyo zaten eğer durum ciddiyse Karnım taş gibi oldu sertleşti bebek iyice asagı indi ben hemen gittim hastaneye akşama doguma girdim zaten . 7 ayda başladı riskim 1 ay sürmedi zaten
- Düzenlendi
Tuba2019 tekmeleri rahimde hissetmeniz normal o haftalarda bende 27- 28e kadar hem göbegimin altında hissettim bacakları asagıda oldugu ıcınmıs normalmış o ama senın riskin oldugu ıcın genede doktora görün tabi
Erva4104 ben apandisit Amelyati oldum sonra 21 mm seviks acikligim oldu sonra 10 gun hastanede ilac tedavisiyle yattim ve hep ayagim yuksekteydi eve geldim bir hafta lavabo ihtiyaci disinda kalkmadim progestan kullandim doktor 40 olmus kalkabilirsin artik ama iş yasak dedi hala dinleniyorum progestan kullaniyorm
Tuba2019 ne riskin var bende hastanede yatıyorum bi sürü riskim var 27+2 olduk
Oykum_pinar38 ben apandisit Amelyati oldum amelyat olduktan bir gun sonra kontrole gittim dedi bebegin geldi gelecek ben ameliyat agrisindan bilemedim omu emeliyat ağrisimi sonra 21 mm seviks acikligim oldu sonra 10 gun hastanede ilac tedavisiyle yattim ve hep ayagim yuksekteydi eve geldim bir hafta lavabo ihtiyaci disinda kalkmadim progestan kullandim doktor 40 olmus kalkabilirsin artik ama iş yasak dedi hala dinleniyorum progestan kullaniyorm
Minigimm0611 çok tesekkur ederim evet bacaklarin oradada hissediyorm esim gelsin devam ederse yarin gidcm
Hakikitosunpasa gecmis olsun erken dogum riskim var