Bfduam Nurciv inş Rabbim bekletmeden verir canım, üzme kendini yıpratma, zamanını bekliyordur. Kaset test bende de pozitif göstermişti, sonrasında adet olmuştum.
Nurciv Bfduam baktirmadim canim bir iki ay daha olmazsa komple bir test yaptircam. Amin insallah Rabbim isteyen herkese versin tez zamanda 🤲🏻
Sarew Nurciv bence gelişen yumurta testte belli olur büyüyüp gelişmeyen zaten ovulasyon testinde cıkmaz ki bende tedavi ile hamile kaldım ilk tedavide yumurta 15 mm olmustu gozukmedi testte ve o ay tutmadı zaten. 2.sinde ise 20 mm oldu ve bir yumurta gelişti test yaptigım da yumurtlama olduğu gayette belliydi bence yumurtlama olmus olabilir. 2. tedavi de bende incir ve havuc suyu kullandım işe yaramayan ilaç o sularla beraber 4 gün icerisinde yumurtayı geliştirdi
Nehir-Poyraz Nurciv amiiiin canım Allahım bizede çizmiştir bir yol ümid etmekten dua etmekten başka yapcak bişey yok. Biz çabalarız takdir Allahın. Annelik duygusunu bize tattırır inşallah rabbim 🤲🏻💐
Nurciv Nehir-Poyraz Amin canim sen Kac yolluk evlisin? Ne zamandir olmuyor Kac yasindasin? Ben 33. 1 yillik evliyim olmadi kimyasal disinda
Nehir-Poyraz Nurciv ben 31 yaşındayım 8aylık evliyim 7aydır deniyoruz canım. Bir kez oldu oda kimyasal oldu bu ay yine değerlendirdik işte 20sinde test yapıcam o zamanı bekliyorum
Nurciv Sarew dogru olabilir Ama umut edip üzülmek istemiyorum yine kuzum. Ovulasyon dün positivdi Bugün catlamis göründü Doktor tüm yumurtanin 10 mm altinda oldugunu söyledi. Kücük kalitesiz yumurta catlayinca positiv olabilir dedi Ilk kez duydum Ama bilmiyorum. Benim herseym böyle degisik oluyor malesef testler bile gercegi göstermiyorkonu ben olunca 🤦♀️ Diger ay femara gibi baska ilac tedavisi önerdi Clomen olmadi
Nurciv merviskoooo Yok kuzum yumurtlama yokmus de gittim Bugün. Kücük kalitesiz pco yumurtalari catlayinca positiv olabiliyomus. Ilac ise yarismadi yani bu ay
Ugurbocegim Bfduam klomen ve iğne kullandık canım cok sayida yumurtam vardi 2 tanesi yeteri kadar büyüdü
Sarew Nurciv klomen bende de ise yaramadı 3 ay kullandım doktor degistirip baska bi ilac kullandım letu adın da. Insallah olur bu ay vardır bundada bi hayır ben iki bucuk sene ugrastım Rabbim tez zaman da nasip eder insallah🥰🙏
merviskoooo Nurciv hadi ya ilk kez duydum böyle bi şeyi neyse nasip her bebek vakti gelince düşüyor rahme vakti varmış daha demek ki
Nehir-Poyraz Nurciv aynı günmüş bakalım tutacak mı burdan birbirimize haber verelim yine inşallah güzel haberler alırız 🤲🏻🤗