Ugurbocegim supermommm hayırlısı olsun canım bu saatten sonra beklemekten baska biseyimiz yok Rabbim nasip eder inşallah
Ugurbocegim Nurciv canım iki yumurtam vardi biliyorsun gittiğimde bir tane 19mm var çatlama sıvısı görüyorum diğeri çatlamış dedi bunada iğne yazıyorum dedii ilişki saatlerini verdi iğnemi vuruldum
Nurciv Ugurbocegim gözün aydin kuzum. Rabbim saglikli bi gebelik versin insallah ikizin olsun insallah 🤲🏻 Benimki fos cikti. Hicbiri büyümemis catlamamis. Ovulasyonda görülen kalitesiz yumurtanin catlamasi olabilirmis. Güvenilmez ovulasyonlara dedi🤷♀️Bir sürü kücük kücük yumurtam var pcodan ilac bunlarin hepsinide büyütebilir dikkatli vermem lazim dedi. Diger ay famera gonol f falan vercekmis. Böyle yani durum ne deyim🤷♀️
Ugurbocegim Nurciv kiz çok şaşırdım 3 günde 19mm e kadar büyümüş diğeri daha büyüktür ki kendiliğinden çatlamış dedi
Nurciv Nehir-Poyraz doktor öyle demedi Bugün kuzum. Kalitesiz kücük yumurtalar catlayabilir Diger ay famerabaslicakmis
Nehir-Poyraz Nurciv yukarıdan doğru gelince şimdi gördüm canım hayırlısı olsun Allahım hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah
Nehir-Poyraz Nurciv çok iyi anlıyorum bende bayramda hamileyim diye sevinmiştim 19mayısta kanama başladı kimyasal gebelikmişti insanın hevesi kursağında nasıl kalır o zaman anladım. Üzülme canım Allah bizede nasip edecek inşallah
Nurciv Ugurbocegim Yok kuzum Hic biri büyümemis hepsi hala 10 mm altinda. Diger aya famera gonol f gibi ilaclar baslicak. Seni takipteyim insallah güzel haberlerini verirsin ikiz gebeligin olur benim icinde dua edersin🤲🏻
Nurciv Nehir-Poyraz Bende bir kimyasal gebelik yasadim 1 Hafta sürdü mutlulugum ardindan gelen hüzün tarifsizdi. Aylardir deniyoruz olmuuyor clomenle o kadar umutluydum ki bu ay olmadi canim. Kismet Rabbime teslim ettim takmiycam üzülmeklede olmuyor. En iyisi aklimdan cikarmak. Düsünsene testler ovulasyonlar o kadar cok positiv gösterdiki Bende hepsi yalandi Kac kere hocam Ben hamileyim testim positiv diye doktora gittim Kac kere unutlandim negativ cikti. Artik testlere Inanmiyorum. En pahalisindan ucuzuna hepsini denedim. Imtihan canim bakalim Rabbim ne yazdi cizdi. Insallah bizede nasip olur yakin zamanda isyana gitmeden geceriz bu yoldan 🤲🏻
Bfduam Nurciv inş Rabbim bekletmeden verir canım, üzme kendini yıpratma, zamanını bekliyordur. Kaset test bende de pozitif göstermişti, sonrasında adet olmuştum.
Nehir-Poyraz Nurciv amiiiin canım Allahım bizede çizmiştir bir yol ümid etmekten dua etmekten başka yapcak bişey yok. Biz çabalarız takdir Allahın. Annelik duygusunu bize tattırır inşallah rabbim 🤲🏻💐
Ugurbocegim Nurciv inşallah olurda Hamile halimle duacin olurum rabbim sana bana isteyen herkese nasip etsinns 🙏🙏❤️ önümüzdeki ay güzel haberlerini alırız inşallah seninn
Bfduam Ugurbocegim canım ovulasyonla takip etmiyorum, belirtilerden anlıyorum olduğunu. Klomen mi uyguladı Dr? Bana tedavi uygulamadı rezerv az sonuç alınmaz diye.
Ugurbocegim Bfduam klomen ve iğne kullandık canım cok sayida yumurtam vardi 2 tanesi yeteri kadar büyüdü