yazinannesi elifmom2 Ben gri rengini aldım inanılmaz güzel ve kullanışlı. Ayrıca malzeme çok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim. https://www.hizliresim.com/8lrw4ga
elifmom2 yazinannesi iyi günlerde büyütün bebişinizi bende bundan alırım büyük ihtimalle ya hiç indirime girmiyormu acaba bakıyorum fiyat hep aynı 😁sizde aynı fiyattan mı aldınız
tcasl Handehilal heyner ahşap beşik siparişi vericem hemde boyasız doğal bebek cildi için de sağlıklı ☺️
canserko Handehilal odasında ayrımyatagı olacaksa" baby plus anne yanı beşiğini öneririm tek yatak düşünüyorsanız 4yaşa kadar kullanılabilen yoyko 8in1 tavsiye ederim
aslihanakin Handehilal meltem smart bambino aldık. Ahşabı vs sağlam. Kurulumu kolay. Sallanabilir tekerlekli sabitlenebilir kademeli ayarlanabilir. Oda yapmayı düşünmüyorum o yüzden bunu tercih ettik 🤗
Gzemseen Tredyoldan Vivensa’nın beşiği olan JOEL aldık resimlerde küçük duruyor ama eve geldikten sonra büyük geliyor 370 TL ye aldık gayet kullanışlı yer kaplamıyor katlanıyor çantası var