Handehilal Arkadaşlar merhaba biz 24+4 olduk artık yavaştan tamamlamaya çalışıyoruz anne yanı İçin çok kararsızım oda da yapıcaz gibi gözüküyor fakat anne yanına karar veremiyorum sizler hangilerini tercih ettiniz acaba
elifmom2 Handehilal ben meltem smart yada g g baby bu lake ahşap beşiklerden düşünüyorum cok kaliteli ve kullanıslı duruyor bende 25+2 deyim henüz almadım arastırmalarım sonucu ona karar verdim gri rengide var cok şık durdu gözüme
tugcemma Handehilal Ben ilk altı ay için Chicco next to me tercih ettim. Bir de yoyko park yatak alacağız. Onu da iki yaşına kadar filan kullanır.
Tekirannesi zeynelbeyt merhaba biz de heyner ahşap beşik düşünüyorduk ama çok olumsuz yorum gördüm. Kurup denediniz mi nasıl?
Handehilal elifmom2 elifmom2 evet bnde bakıcam bi mağazada son kararımı vericem inşallah teşekkür ederim cevabınız İçin😇
yazinannesi elifmom2 Ben gri rengini aldım inanılmaz güzel ve kullanışlı. Ayrıca malzeme çok kaliteli. Kesinlikle tavsiye ederim. https://www.hizliresim.com/8lrw4ga
zeynelbeyt Tekirannesi evet kurduk denedik gayet güzel sağlam ahşapı falan. Sağlam da gönderdirler hepsi buradadan almıştık. Kurulum için youtube da videoları var. Birde kendileri gönderdikleri makbuzda QR kodu var onu gönderiyorlar. Telefondan okutup kurulum videosuna ulaşabiliyorsunuz
Tekirannesi zeynelbeyt çok sağolun ben de hepsiburada dan takip ediyorum indirim falan olursa diye. Dün oradaki yorumları okudum ahşabı adi kıymık batabilir falan yazmışlar. Sizin söylediğiniz içimi rahatlattı
zeynelbeyt Tekirannesi o yorumu bende gördüğüm için hususi her yerine baktım elledim batabilecel kıymık var mı diye ama yoktu. Belki o kişiyr ham ağaç olduğu için ürünü öyle denk gelmiştir
Handehilal tugcemma arkadaşımda chicco aldı bnde park beşik istiyorum bakalım görünce karar vericem artık teşekkürler cevap İçin😇