Masal53 34_21_23 yok yok cam silemem neden kendimi riske atayım isterse leş götürsün umrumda değil cam bi yağmur yağsa yine aynı olacak 😄😄 bu eve ekimde taşındım o yüzden yıkamadım perdeleri de
Esraali Fatma_tprk her gün süpürüp siliyorum sadece camları silemiyorum doğuma yakın sildiricem inşallah camlara bakmak istemiyrm leş gibi
Fatma_tprk Esraali oncedeb hergub bende suouruyodum şimdi onuda yapamiyorum artij insan agirlasinca onuda yapamiyor
Begumhane Fatma_tprk zorlama dikkat et valla 3 gündür yalancı sancı lekelenmem var hiçbirşey yapmadığım halde
Fatma_tprk Masal53 başladık artık işte cnm halıları verdik oturdum yerin camları silindi diğerleri kaldi bi
Hmyraksoy Fatma_tprk kesinlikle başlamalısınız hatta bence geç bile kaldınız. Çünkü bebeklere hiç belli olmuyor. Ev temizliği de hamile hanımlar için 1-2 hafta da bitecek bir şey değil. Ben 37. Haftamın sonun da en son küçük odamı temizliyordum evvelsi gün doğuma gittim😬😅 yani inanın hiç belli olmuyor en iyisi biran önce başlayın siz.
Fatma_tprk Hmyraksoy yaa bizde 36+3 olduk bugün halıları verdik oturdum yer pencereleri silindi diğerleri kaldi bi fazlada abartı bi kirlilik yok yeni evli olduğum icin
Hmyraksoy Fatma_tprk o zaman çok dert etmeyin ama hazırlıklı olun mutlaka her konu da☺️ Kuzucuklara hiç belli olmuyor çünkü sağlıkla kucağınıza almak nasip olsun♥️
Oznrasl Fatma_tprk benim kızım 40+5 suni sancı ile doğmaya çalıştı ama açılma olmadı sonra sezeryan oldum ben 40 haftaya kadar temizlikte yaptım 20 kiloluk suyu taşır balkon yıkardım cam silerdim ev temızlerdım gene kızım gelmedı doğmadı bırseyde olmadı hatta doğsun diye sabah akşam koşuya giderdim 😂😂😂
ayssee Ben 35. Haftama giriyorum bugün bir haftadır temizlik yapıyorum anca bitti herşey yıkandı silindi tek başıma canım çıktı belim kopuyor ağrıdan sadece mutfak dolapları silinecek oda haftaya kalsın artık dedim bıraktım