karayakaydan Fatma_tprk 36+4 gunlugum bugun basladi temizlik buyuk olarak.. Dogumdan 1 gun once de yine gelecek kadin haftalik temizlik gibi silip supurecek bence sende yapmalisin artik canim
Sedakbyk Fatma_tprk bence baslamalisinzi,bende 33 .haftaligim bu hafta mutfagi temizlicam halilari vericam haftaya da buyuk temizlik..
gulin-35 Fatma_tprk hemen basla bence 28 lerde boya badana falan bıttı yavas yavas yaptım 33 haftalık oldum resmen enerjım gıttı cok halsızım
Begumhane Fatma_tprk ben 34+4 hamileyim 37 de doğum planlı 2 gün önce dip köşe bucak temizledi abla çağırdım iki kişi onlar yaptı ama ben rahatsızlandım iki gündür kanamam oluyor geçe bırakmayın siz yapacaksanız benim ayakta sadece dolandım bu kadar kötü oldum
34_21_23 Fatma_tprk hiç yapmadım iyiki de yapmamışım bebeğim doğdu ertesi gün ev sahibi bi kaç ay sonra evi boşalmamızı istedi. Eğer hamile halimle kalkıp duvar kapı cam silseydim oturup ağlardım 😀😀
Masal53 Fatma_tprk geç kalmışsın bana göre 30 hafta ideal 😄😄 şimdi ağırlaştığın için daha yavaş yapacaksındır… Zaman kaybetme şimdi başla salondan 😄😄
Fatma_tprk Masal53 başladık artık işte cnm halıları verdik oturdum yerin camları silindi diğerleri kaldi bi
Begumhane Fatma_tprk halılar koltuklar hepsi yıkandı hastane çantası hazır kendi temizliğimi de hallettim Bi iki ufak şey kaldı panik olmak işleri hızlandırdı valla
Masal53 34_21_23 yok yok cam silemem neden kendimi riske atayım isterse leş götürsün umrumda değil cam bi yağmur yağsa yine aynı olacak 😄😄 bu eve ekimde taşındım o yüzden yıkamadım perdeleri de