Hanımlar zor zamanlardayim kasikda ağrıyla doktora gittim. Sağ böbrekte genişleme.oldugunu stent atılması gerektiği i söylediler urolojide aynı sekilde guvenmedim acıbademe gttin.uroloji.doktoru a prof doktor böbreğin şuan iyi acelesi yok son zamanlarda yaparız mecbur kalırsak bu işlemi dedi bunu yaşayan doğum yapan varsa yakınlarından lütfen yazın sürekli düşünüyorum.pskolojim.bozuldu bebek iyi ama benm bobregime zararı varmış lütfen yaşayanlar yazsın ???
Annede sağ böbrekte genişleme ❗❗
İdrarınızda köpürme var mıydı?
Canım benimde ilk gebeliğimde oldu bu sağ kaburgamın altı arka taraf diyim oturamiyordum batıyordu idrarım hep yanıyordu çok şiddetli bi agrisi var bilirim doktor bisey olmaz dedi doğumdan sonra da kendiliğinden düzeldi
heyecanlibekleyiss yok idrarımda kopurbe rengide açık çok su iciyorum.ztn
esleminannesi_ gerçekten mi insllah bende sağ saglim doğum.yaparim.duygudum.gunden beri kötüyüm ağrı normal.o.zman korkmiyim mi
Sekerk valla canım İlce de oturuyorum doktoruma 1 saat uzaklıktayım arabayla gidene kadar Allah canımı alırdı resmen sırtıma en son su şişesi koyardım batmasın diye oyle bi agriydi son zamanlar sonra da doğurdum sukur korkulacak bisey yok anne olmak biraz meşakkatli 😰
Sekerk ben Doğum ağrısından beter ağrılar yaşadım enfeksiyon dA oluşmuştu üreter de tıkanıklıkta vardı sağ böbreğim idrarı tahliye edemiyordu ve ben ağrılar geldiğinde kusmaya da başlamıştım 3 gün inat ettim geçecek diye taktırmadım ama şimdi keşke ilk gün taktırsaydım diyorum 22. Haftada genel anestezi ile takıldı ve ağrılarım sona erdi üzerinden 2.5 sene geçti hala böbreğimin yerini unutmadım ağrıyacak diye ödüm kopuyor. Eğer dayanabileceginiz
düzeydeyse tıkanıklık yoksa böbrek devamlı büyütmüyorsa bekleyip süreci değerlendirebilirsiniz ama enfeksiyon belirtilerine dikkat edin
Sekerk aynı durum şuan bendede var ve daha önceki hamileliğimde de oldu ve bebeğimi kaybettim 20haftalik acilmam oldu çok dikkat edin doktor kontrollerinizi sakın kaçırmayın ihmal etmeyin ben şuan sürekli gidiyorum doktora doktorum bana yeni baslamis şişmeye 20haftadan sonra daha çok şişer dedi
Sekerk benimde iş yapsam sürekli sağ belim ağrır doktorum böbreğime bakti 1 cm aciklik dedi çok önemli bir durum değil normal 1 cm dedi bana seninki kaçmış ki acaba?
Sekerk Büyümede ki boyut ne kadar peki? Benim de sağ böbreğimde genişleme var dq
Sekerk 15. Haftamda şiddetli ağrı ile acile gittim böbrekte genişlemeden dolayı stent takıldı 28. Haftada eski stent çıktı yenisi takıldı. Şimdi doğum yaptım çıkacak inşallah yeni gideceğim doktora. Herhangi bir sorun yaşamadım stentte. Operasyon çok kolaydı ilk günler alışma evresiydi. Sancı çok çektiğim için stent hiç rahatsız etmedi açıkçası
- Düzenlendi
Sekerk Tabi ki öyle. Boyutu hakkında bilgi verilmiştir illa ki diye sordum. Benim ki 11 di çünkü.