Hahahh12 Redpepper allahım gönlüne göre versin allahın izniyle vakti geldiğinde sağlıkla kucağına alırsın evladını . Moralini yüksek tut herseyin başı stres
Redpepper Hahahh12 amin çok teşekkür ederim 🥰 tabi öyle biraz üzüldüm tabi ama toparlanmauya çalışıyoruz inşallah zamanında gelir
Tuu66laaaayyy55 ftmnrdmrl yaaa ayrıca balım çatlaklar için hergün kendini yağla suyu çok tüket sitres yapma boşver karnımızda suan tarifsiz bir hazine taşıyoruz annesi 🌺❣️
ftmnrdmrl Tuu66laaaayyy55 en az 2.5 litre su içiyorum her sabah ya da her akşam bebe yağı ile yağlanıyorum ama biraz da genetik maalesef hamilelik öncesi bacaklarımda ve göğüslerimde de olmuştu
Haticecakirr Tuu66laaaayyy55 24+3 ten selamlarr 🌸 kızımın hareketleri eskisine göre daha şiddetli olmaya başladı onun için seviniyorum fakat her gün kalça ağrım oluyor özellikle yerden bişey alırken falan aşırı zorlanıyorum bakalım daha yolun yarısındayız ilerde nolucak 🤷♀️☺️
Tuu66laaaayyy55 Haticecakirr aaa o kalça bel ağrıları bende de oluyor rabbim yardımcmız olsun tabi 🙏🏼🙏🏼
Leylarana Tuu66laaaayyy55 ay yok karar veremediğimiz için isimli tulum siparişi de veremedim hala inş vericez karar 🙏🏼
Elifdikel Tuu66laaaayyy55 tam 24 haftadan oglusumla selamlar bende bugün şeker yüklemesi yaptırdım suanlik çok bir değişiklik farketmiyorum alışverişe daha baslamadim kızımdan falan unisex kıyafetleri ayırdım artık yavaştan başlamak lazım tabi
Tuu66laaaayyy55 Elifdikel yaaa Perşembe günü benimde şeker yüklemem var nasıl geçti zormu çok zor diyorlar da
Deletedmom23234 Tuu66laaaayyy55 Yiyin istediğiniz kadar sizin bedeniniz sizin hür iradeniz unutmayın 😍
Elifdikel Tuu66laaaayyy55 yok hayır kan vermede damarı zor bulunan biri olarak sıkıntı yaşamadım hafif bir baş dönmesi uyku hali oldu o kadar öyle çok zor değil sadece açlık biraz zorluyor bir de kola gibi gazlı içecek seviyorsaniz icecegi içmekte de sıkıntı yasamayacaksinizdir