Hayalleredogru Nehirimmm06 bizim gibi hassas olamıyorlar onlara göre bir iş ama bizim evladımız işte napalım canım el mahkum
Misrax Nehirimmm06 suyunu artırmak icin havuc suyu ve normal su tüket canım allahın izni ile bişey olmaz 🥰
Fatmaaatnc Nehirimmm06 benim 30 haftada 1.400 dü son haftalarda kilo alıyorlar takma bu haftalarda gelişiyorlar organları son haftalarda kilo alırlar
_sena_ Nehirimmm06 31+1 de 1.719 du benim oğlum da cok az degil bence doktor da bisey dememis zaten canm takıntı yapma sende
Nehirimmm06 _sena_ demedi canımda suyu da az böyle az kilo alır diye üzülüyorum zaten 38 i görmezsin dedi 36 37 gibi alırız dedi kilosu da az devam ederse diye korkuyorum
Kuyumcu Nehirimmm06 kuzum aynı postu bende erken dogum olarak actım 31+2 deyım kılosu 1539 suzum 7 milimden 4 milime dustu bırde ustune boynuna kordon dolandı daha cok kucuk ama benm 36 yı gorme ımkanım yok gbı 😢
Nehirimmm06 Kuyumcu canım belki çoğalır ciğer geliştirici felan vuruldun mu bide makat gelişi mi seninde
Nehirimmm06 Kuyumcu bana da artık senin dönmez dedi canım ama kordon dolanması düzeltebiliyormus bazen doktor bişey dedi mi 36 ya kadar daha çok var belki azalması durur 😞