Durubatu Nehirimmm06 bebeğin suyu için bol su ve havuç suyu öneriliyor isterseniz bı deneyin kilo için hepimizin bildiği muz kaşar ceviz süt kefir çok faydalı umarım işe yarar canınızı sıkmayın 🤍
serenty_123 30+2 de benimde 1500 Gram di doktor gayet iyi dedi ama ben tedirginim yinede grip oldum yeme içmeye dikkat edemedim şuan tekrar dikkat etmeye çalışıyorum toparlaması için kendini inşallah gzl kilo alır bundan sonra
Fatosfatos Benim de suyum az. Suyu az olduğundan bebeğin gelişimi geriden geliyor. Benim de öyle şu an
Hayalleredogru Nehirimmm06 yok canım yani öyle 2 haftalık bir gerilik değil bence bazı bebekler minnoş olur genetik hem sıkıntı olsa doktor derdi mutlaka
zeynepbalci Nehirimmm06 aynen canım başka bi dr a sorabilirsin bence benim de suyum azdı aniden erken aldılar üç doz vuruldum bi hafta içinde şükür işe yaradı ki girmedi küvöZe🙏 36+5teydi benim doğumum canım
minikserce00 Nehirimmm06 canım benim o sıra 1150 gramdı ve suan 38 haftadayız 2500 kilo korkma elden ne gelir
minikserce00 Nehirimmm06 suyum cok fazla sınrıın ustu hatta normalde su fazla olunca bebek iri olurmus kac perinatoloji gördu bu bebek bi bilsen suyum fazla şekerim de yoktu yani 38 haftalıgım ama neler yaşadım neler şuan pupp oldum gebelikte bi kaşintı turu 35 . Haftadan beri kaşinıyorum inanir mısın aklima aşermek bile gelmedi yani evet zayıf dogacak ama elden ne gelir
Nehirimmm06 minikserce00 benimde bulantı mide yanması hiç bişey yiyemiyorum sizde sağ Salim alın inşallah yavrunuzu
Hayalleredogru Nehirimmm06 bizim gibi hassas olamıyorlar onlara göre bir iş ama bizim evladımız işte napalım canım el mahkum