Bulutsevdasi Merve50 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ sonlara doğru bende kucağıma almak için gün sayarım sanırım ☺️ malum doğumdan kaçış yok 😃
Zeynep_ayaz Bulutsevdasi bende bian once dogurayim melegime kavusayim istiyorum 😁🌸 cok agirlastim bacaklarima kramp griyor uyuyamiyorum belim kitlenio skinti buyuk 🤭🤷♀️
SedaCeki Bulutsevdasi bende de cok hamileligi ozlicekmisim hissi devamli o kadar mutluyum ki iki insan bi vucutta 🥰🥰🥰🥰 bi o kadarda neye benzeyecek cok merak ediyorum🤣
Minigimm0611 Bulutsevdasi Ayyy ben tam tersi hayırlısıyla cıksada rahatlasam diyorum valla hatta sağlıklı doğcaksa küveze girmicekse erken doğum bile olsa olur o derecedeyim 😂
Yasemin_in68 Bulutsevdasi ayyy bende de tam tersi çok merak ediyorum doğsa da bi sevsem diye içim gidiyor 💕
Pelinbyrktrlr Bulutsevdasi Ben de doğsun istiyorum çok rahat hamilelik geçiriyorum ama pek sevmedim ya hamileliği 😃 30. Haftadayım kavuşmak için sabırsızlanıyorum 😻
dlnyny Bulutsevdasi 33haftalığım ben artık doğurmak istiyorum hareketlerim kısıtlandı ağırlaştım yoksa bebeğimi taşımak tabii ki güzel,maşallah size🤓