Bulutsevdasi Kizlar gebeliği o kadar çok sevdim ki inanın hiç doğurmak istemiyorum. Bebişim karnımda hareket ettikçe o kadar mutlu oluyorum ki anlatamam. Sanırım doğum sırasında, lütfen yalvarırım içimden almayın bebeğimi diye aglicam 😂
Vera18 Bulutsevdasi son haftalara yakın değilsin galiba 34 35ten sonra da dogurayım artık yeter diye beklersiniz 😊
hanzadeee Bulutsevdasi ayy aksine dogsun istiyorum bende merakla bekliyorum oglumu sevmedim hamileligi pek sıkintim olmadi hamilelukle ilgili ama iki canli olmayi sevmedim 🤷🏻♀️harektlerim kisitlaniyo istedigim gibi davranamiyorum hep temkinli olmak zorundayim temizlik yaparken bile korka korka yapiyorum
Bulutsevdasi MerveMesut bende doğumdan az korkuyorum ama bebeğimi hissetmek daha güzel sanki. Bu hisleri çok seviyorum 😃
Bulutsevdasi Vera18 32 haftayim. Gün geçtikçe ağrılarım ağırlığım artıyor. Hareketlerim kısıtlanıyor ama içimdeki kıpır kıpır hâllerini poposunu karnımın bir yerine dayanağını görüyorum ya içim gidiyor. Diyorum ki bu duyguları ben daha ne zaman yasicam. Bu duyguları çoook ozlucem ☺️
Bulutsevdasi hanzadeee bende aynı şekilde. Geceleri uyuyamıyorum bile. Ayakkabımı dahi giyemiyorum ama bebeğin hareketlerini hissetmek çok güzel. O duyguları seviyorum 😃
GunesMom Bulutsevdasi bende 32 haftalığım :) doğurmak istiyorum merak ediyorum sevip koklamak istiyorum :) vaktinde gelsinler inşallah 🌸
MerveMesut Bulutsevdasi evet hareket etmesi güzel ama bazen de insanın canı çok acıyor 😂 oğlum sanki içerde savaş veriyor 😂😂😂😂
Bulutsevdasi MerveMesut tekmeleri benimde canımı acıtıyor. Hatta hafif bir çığlık attırıyor. Ama sonrasında o kadar sevinip gülüyorum ki. O kadar hoşuma gidiyor ki 😃
Merve50 Bulutsevdasi bende tam tersi 9 günümüz kaldı ama ne gelen var ne giden 😂😂 doğsa da diye beklemekteyim
Bulutsevdasi Merve50 Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ☺️ sonlara doğru bende kucağıma almak için gün sayarım sanırım ☺️ malum doğumdan kaçış yok 😃
Zehraaa98 Bulutsevdasi hemen bi tane daha yapın peş peşe büyürler😂ben tam tersi 38+3 Allah hayırlı doğumla versın herkese mahvoldum 9 ayda