benaslindayohum Ayra biliyorum canim biliyorum beni aglatmadilar hic sutun gidecek diye avutuyorlar hep, bende onun icin guclu durucam dedim inat ettim sabirla bekliyoruz insallah rabbim kucaginda mutluluktan ağlamana vesile olur 🤲🤲
benaslindayohum Ayra 33+4 te tutamadik artik sancilarim acilmam artti allahtan bursada fakuktede yatiyordum cumadan beri pazar gnude kesemediler artik aldılar ☹
Ayra benaslindayohum geçmiş olsun canım korkma haftan kötü değil bi an önce toparlanır inşallah sağlıkla kavuşun 🙏
idilnaz Ayra geçmiş olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 1 aydır kuvoz yolu gözlüyorum minik savaşçılarımız için bizde güçlü olmak zorundayız dualarım sizinle🤲
Ayra idilnaz Allah razı olsun canım rabbim hepimize hayırlı sağlıklı haberler almayı nasip etsin yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın inşallah. 🙏
Merve1455 Allahım Şafi adıyla kalıcı şifalar versin tez zamanda size de bol sabırlar dayanma gücü versin. Benim bebeğimde doğunca ameliyat olacak bende çok korkuyorum bizi neler bekliyor bilmiyorum Rabbim kimseyi darda bırakmasın kucağımızı boş bırakmasın annelerle bebeklere hayırlısıyla kavuşmayı nasip etsin🌸
Ayra Merve1455 amin canım Allah razı olsun rabbim yavrularımıza şifa versin onları bize bağışlasın inşallah 🙏
Aycha Ayra Allah tüm hastalara acil, daimi şifalar versin. Bebeğiniz için, en kısa sürede, her şey normale dönsün, sağlıkla, güle güle, kolaylıkla büyütmek nasip olsun, inşallah.
Ayra Aycha amin canım inşallah Allah razı olsun çok tşk ederim ben duamı ediyorum gerisi rabbime kalmış 🙏 rabbim şifa versin inşallah