HazalKele Nasılsınız yalancı sancılar kasılmalar kasıkta ağrılar bebek hareketlerinde can acıması yaşıyor muyuz:) neler yaşıyorsunuz??
Alparslan HazalKele sorma cnm agrılar sancılar hepsi var erken dogum riskim var 3 haftayı atlatsak da dogsa bide son hazırlıklar yoruyor insanı
Twinsmom66 HazalKele 33 haftalığım aynılarını yaşıyorum biraz da kaislma cıktı nst de 😔 ama dr normal dedi karin ağrılarım arttı artık
Rabia42 HazalKele aynen hep bı hareket halinde oğlum yatağa girdik mi başlar harekete heleki babasının sesini duydumu tamam oradan oraya oradan oraya gidiyor karnımda yamulup duruyo karnım cok Komik geliyo bana😂😂😂babaci olmasına da sinirleniyorum😣
Slvrhsyn32 Rabia42 Aynen valla 2 gün kımıldamamıştı 2 ay önce falan eşim elini koydu konuştu anında tekme hayır yani kız babaya erkek anneye diyorlardı hani 😂
Busecetin Can acıtmalar kasılmalar iğne batmalar yalancı sancılar kendini göstermeye başladı artık ama en güzelide hareket etmesi herşeye değer gerçekten 😍
Hcrhatun HazalKele bende suan kontrolden yeni geldm 2.200 dedi 44 cm boyu 30 temmuz sezeryanla dogumum var premsesime😊