• Doğum Hikayeleri
  • 35+1 Erken gelen ikizlerim Bulut ve Beste 🧚🏻‍♂️🧚🏻‍♀️👼🏻👼🏻

OzlEmrah allah analı babalı büyütsün 🙏🙏 bendr 33 haftalık iki gebeyim dün biraz kasılmam cikti ama dr normal.dedi ciğer geliştirici vurma taraftarı değil gibi ya korkuyorum erken doyurmaktan cü ku artık taşıyamıyorum belim ağrıdan kopuyo😭
    Ozcndln Allah razı olsun Canım evet Rabbimden hiçbir zaman ümidi kesmemek gerekiyor 😘🙏❤️
    Muhammedeymen Evet epidural sezeryan oldum doktor ilk önce oğlumu çıkardı kafası uzamıştı kanala girdiği için nişanı da sancımı da başlatan oğlum oldu. Valla beni normal doğurtamazdı çocukları riske hiçbir zaman atmak istemedi doktorum. Kızım makat gelişti oğlum çıkınca nefes alamadı çünkü sıkışmıştı orda . Bilmiyorum demek ki kanala da girse sezeryanla alınıyor. Nitekim ki ben oldum 😊
    Busraaytac Canım benim bebekler kız 2300 erkek 2160 gram doğdu erkek de solunum sıkıntısı yaşadı ama doktorlar ameliyat hanede müdehale etti odama gittiğimde ikisi de orda beni bekliyordu. Pediatri doktoru gelip ilk önce çok korktuk yoğun bakıma girecekler diye dedi. Ama maşallah iyi bakmışsınız dedi. Çok şükür iki gün hastahane de yattım bebeklerimle birlikte taburcu oldum. Şimdi hem emziriyprum hem mama vermek zorundayım çünkü sütüm yetmiyor ikisine. Merak etmeyin sizin yavrularınız da bir an önce yanınıza gelecek. Dualarım sizinle ve yavrularınızla 😘🙏
      Deha Epidural oldum Canım Bebsklerim kız 2300 erkek 2160 gram doğdu tam kilo alacakları zaman doğdular. Hep korkuyordum erken doğarsalar diye rabbime çok şükür daha da erken doğmadılar 35 hafta yine iyi çok şükür 🙏 İnşallah sizde vaktinde kucağınıza alırsınız yavrularınızı 😘🙏
      Twinsmom66 Bende taşıyamıyordum. Nitekim ki taşıyamadım erkek sıkıştı doğumu başlattı 😅 ama iyi düşün iyi olsun benim korktuğum başına geldi hep rüyalarımda erken doğduklarını görüyordum. Sağlıkla vaktinde gelir yavrularınız inşallah. Doğumdan iki gün önce kontrolüm vardı nst de tek sancı çıkmıştı. Doktor bana bunlar doğarsa bile okula gider burdan küveze girmez demişti😁. Gerçekten de girmediler rabbime çok şükür. Allah hepimizin yavrularını bağışlasın 😘🙏
      OzlEmrah Rabbim analı babalı büyütsün canım darısı başıma bende ikizlerimi bekliyorum bakalım inşallah kolay olur sezeryan mı oldun
        OzlEmrah gözünüzaydın neyse ki mutlu biten bir hikayeniz var :) sormak istediğim ciğer geliştirici iğneleri iki ayrı zamanda ikişer kez mi uyguladınız
          OzlEmrah cok guzel bir dogum hikayen var. Yillardir bebegi olmayan annelere bir umutsun hemde o guzel ikizlerinle 😍. Rabbim saglikli uzun omurler versin size. Masallah💜
            OzlEmrah Allah analı babalı büyütsün gözünüz Aydın 😍
            OzlEmrah Allah razı olsun bende 30. Haftada ciğer geliştirici iğne olmuştum ama 2135 gram doğan oğlum solunum sıkıntısı yaşadı 3. Gün atlattı şuan ikiside 2 kiloyu geçmesini bekliyorlar bende hem süt gönderiyorum hemde orda mama takviye ediyorlar ikiz olunca sütler yetmiyo ama yinede sık sık emzir emzirdikçe çoğalacak sütler benim ilk kızımda da hemen gelmemişti süt ve mama 1 ay öyle idare ettik 1 ay sonra sadece anne sütüyle devam ettik bol su yeşillik kaliteli uyku en güzel süt yapan şeyler. Güle güle büyüt yavrularını canımm ☺️
              Busraaytac Çok teşekkür ederim canım evet emzirmeye çalışıyorum aslında memeyi anne sütünü seviyorlar mamayı verince suratlarını ekşitiyorlar 😅 boş bol su içiyorum yeşillik de yiyorum bakalım doktor dedi ki 2500 kiloyu geçince emme güçleri artacak sütün daha da çoğalacak dedi. Dün sarılık kontrolümüz vardı sarılıkları düşmeye ve kilo almaya başladılar kız hastahaneden çıkarken ödemleri felan indiğinde 2170 düşmüştü erkekte 2030 düşmüştü şimdi 2350 kilo yaptım ikisinide dün doktor iyi böyle dedi günde 30 gr alması gerekiyormuş bebeklerin artık 10 günden sonra. Kaliteli uykum yok o yüzden sütümü etkiliyor sanırım. Artık uyku yok desem yeri 😬 Umarım senin bebeklerde bir anönce sana kavuşurlar canım 😘🙏Yorucu ikiz bakmak ama çok da keyifli aslında. Rabbime çok şükür ❤️🙏
              Betulsarda Canım benim çok teşekkür ederim darısı sana olsun inşallah vaktinde gelsin minnağın 😍😘🙏
              pnrylcn Çok teşekkür ederim canım. Kayıplarımı o yüzden yazdım kimse umudunu yitirmesin diye. Çünkü rabbim çok büyük. Allah ummadığımız anda çöm güzel mükafatlandırıyır bizi 😍🙏 İnşallah sizde sağlıkla alırsınız yavrunuzu kucağınıza ❤️🙏
              Perimasali89 çok teşekkür ederim canım. Doktorum 26. Haftada 1 kere vurdu ve 30. Haftada tekrar tek doz olarak vurdu. Burda okuyorum aynı gün içinde farklı zamanlarda vuranlar oluyormuş. Hatta Doğuma yakın vuran doktorlar varmış. Benimkinin sistemi o şekilde değil doktorum garantici doktor riske atmıyor erken doğma ihtimali olsun olmasın riskli gebeliklerde bu şekilde uyguluyor ciğer geliştiriciyi ❤️
              Kbrdmr93 Canım inşallah vaktinde sağlıkla gelsin bebeklerin evet epidural sezeryan oldum ❤️