Prenseses Ben ilki sezaryan oldum açılma olmamıştı şimdi Allah kolaylık versin 2.'yi aralıkta ılgaz inşaallah tedırgınlıklerım var
Melisacaaglar Ya şuan 32 haftalık oldum. En büyük korkum herhalde şuan doğum. Herkesin kendine has oluyormuş o yüzden denilen sözlere fazla itibar etmiyorum. Kimisi çok kolay kimisi can çekişe çekişe 😔 daha konuşmadık doktorumla normal mı olacak sezeryan mı diye çatı muayenesi yapınca normale uygun derse normal yaparım herhalde kendimi illle de bu olsun diye şartlandırmadım. Çünkü neyi çok istesem tersi oluyor çok üzülüyorum sonra. O yüzden bebiş nasıl gelmek isterse gelsin diyorum varsın son dakika sezeryana alınayım . Sağlıklı doğsun da 🥰
Aysenturnaaa Kbra6161 sezeryan da anormal bir doğum şekli değildir düşünüp kendinizi üzmeyin ☺️ vajinal doğumunda kendine göre riskleri var siz kendinizi nasıl en mutlu hissedecekseniz öyle yapın önemli olan sağ salim dünyaya getirmeniz🌼
Kbra6161 Aysenturnaaa tabiki ben bu kararı versikten sonra kötü oldum bir de etrafın baskısı malum.. Çok teşekkür ederim❤️
MinikTospa Kbra6161 bende 1 hafta sonra kendi isteğimle sezeryan olacağım ama hiç korkmuyorum stres yapmıyorum sadece bebeğime odaklandım ona kavuşacağım zamanı bekliyorum. Evet belki biraz acısı olacak ama doğum zaten böyle bişey annelik fedakarlık. Allah nasip etsin sağlıklı bir şekilde kucağımıza alalım gerisi çokta önemli değil.Rahat olun herşey çok güzel olacak🌸🌸
Cansunare Kbra6161 ben de ilk doğumumda çok endişelenmiştim ama maalesef suyum geldi ama hiç sancım olmadı suni sancı bile işe yaramadı diyebilirim mecburi sezeryan oldum ki ameliyat olmam yasak olduğu için 12 saat bekledik kısmet bu şekildeymiş şimdi32+4 günlük hamileyim ve bayramdan sonra doğumum var 🥰yine sezeryan olacağım
prensimgeliyor @Kbra6161 2 haftaya bende sezeryan olucam inşallah ilk doğum inşallah 38in içinde gelir oğlum bende çok merak ediyorum ne olup bitecek
ogrencianne35 Kbra6161 40haftadayim 😂 normal doğum beklerken dün sezeryana karar verildi çok gerginim bende
Burcuckmk Kbra6161 valla canim dun normal diye geldim hastaneye yapamadim açılmamnolmadi bebek kafasini kanala koymadı ben cok acı cektim dedim beni sezeryana alin 10 dk da aldilar yarim saate kucagimdaydi bebiş 😊
Nejlavrl Kbra6161 ben kendi karArimla sezeryan isteyeceğim haftaya erken doğum riskim var bir hafta yatak istirahati aldim doktordan cumartesi günü hem dogum sekli hem günü belli olacak ama sezeryan istiyorum 38 yada 39 da bebegimin doğmasını istiyorum gelisimini tamamlayinca artik yanimda gözümün önünde olsun istiyorum bir ay icinde cok sey yasadim bebegim icin cok korktum psikolojikmrn yiprandim bebegim icin korkmaktan gözümün önünde olsun istedigim icin sezeryan isteyeceğim ciger gelistiricisi faln yapıldı
Kbra6161 Giba doğru diyosunuz herşeyin bir riski illa ki var ama gönlümüzden geçen neyse o olsun inşallah amin inşalşah çok teşekkğr ederim 🍀
Pelinbyrktrlr Kbra6161 Ben kendi isteğimle sezeryan olacağım gayet netim bu konuda hiç de sorun etmiyorum 😁
mervenazlis Kbra6161 her seyden once bu beden bize ait, elbette normal dogumun cok artisi var bu ydsinamaz, ama anne dogumunu nasil gerceklestirmek istiyorsa nasil rahat olacaksa oyle olmali.. bende sezaryen istiyorum.. be muhtemel oyle olacak insallah :)