18minacns Mmeryem Hayırlı olsun sağlıkla alalım inşAllah kucagımıza uygun diye bence gitmeyi tercih etöeyin bende kasımpaşadayım ilk kızımda hep bezmialeme gittim hep son zamanda doktorum değişmişti özel okmeydanına gittim burayada yeni taşınmıştım aslı hanıma güzel konuşuyor fakat direk sezeryancı bir kadın doğumdan sonra ilgisi sıfır yüzüne bile bakmıyo insanın hemşireler ilgili aöa doktor değil ne yazık ki ve sezeryan taraftarı bir doktor
Esmagenc Mmeryem özel okmeydanında aslı hanıma kuzenim gitti ve çok memnun kaldı oda aksine normal doğuma çok yakın sürekli yapabilirsin diye moral verdiği için çok memnun kalmıştı normal doğum yaptı 2 çocugunda da ona gitti ikiside normal oldu. Ben hiç gitmedim o yüzden bilemiyorum ama bende böyle duymuştum canım.
Egeasigi Mmeryem vallahi karar sizin .ben ve etrafımdaki herkes çok memnun. Aslı’yı önermiyorum zaten ayrıldı oradan , oradaki hakkı, Gökay, osman hocalar çok iyi ..
Egeasigi 18minacns Aslı hanım öyle bir insan ama ayrıldı oradan Türkiye hastanesine geçiş yaptı , hakkı ,osman ve Gökay beyi tavsiye ederim onlardan şikayet alan duymadım , bütün arkadaşlarım da orada Doğum yaptı çok memnunlar