yusufalpmom Erturk bana riskli dedi canım 17 haftada 4 lü test ile detaylıda görmek istiyorum sonucunu dedi egerkı sonuç aynı okursa amniyosentez sıvısı alacagım dedi
yusufalpmom Erturk aminnn canım inşallah Rabbım kımseye dert verip derman aratmasın canım evladımızla sınamasın
M-l-k Pinar17 bende şuan 16+5teyim işk hissettiğinizde nasıldı çok belli mi yoksa belirsiz bir hismi. Ben ufak ufak nişeyler hissettim ama bebek mi emin değilim iki üç haftaya belirginleşir sanırım yani net tekme yada oynama hissinde değilim henüz.
Pinar17 M-l-k bebek olduğunu net anlıyorsunuz ben ilk te pıt pıt küçük küçük hissettim sonra daha güçlü vurmaya başladı. O farkı anlarsınız 🥰
Pinar17 M-l-k bir de cinsiyeti ne benim erkek, sanırım erkek bebekler de daha çabuk hissediliyor. Ama hissetmezseniz de hiç kafaya takmayın doktorlar 20 haftaya kadar normal diyor
Mm2107 Erturk merhaba 16 haftalık hamileymiş siniz sizde bende 16+5 deyim sizin ilk hamileliğiniz mi?
Sevda58 Beril123 yigenime demislerdi ama çok şükür sağlıklı doğdu ve şuan maşallahı var korkmayın 100 100 değil onlar