busraerdalll Beril123 evet canım yüksekti ve bebeğimin beyninde kist de vardı doğum yaptım gayet sağlıklı çok şükür
Pinar17 Erturk çıktım canım randevudan . Çok şükür detaylıda her şey yolunda. Ultrasonda hiç-bir sıkıntı çıkmadı 🤲 inşallah hep de böyle gider sağlıkla alırız yavrularımızı. Senin de güzel gelecek sonuçların inşallah 😘
Erturk Pinar17 Ay vallahi çok sevindim ya Allahım inşallah bende güzel sonuçlar alırım siz kaç haftaliksiniz smdi
Pinar17 Beril123 çok teşekkür ederim. Çıktık detaylıdan çok şükür her şey yolunda. Rabbim hepimize sağlıklı evlatlar nasip etsin inşallah 🤲
Pinar17 Erturk 1.11 di canım benim ense kalınlığı nazal kemiği falan gayet iyiydi. Tek kan testim kötüydü
Pinar17 Erturk oh maşallah yavaş yavaş hissetmeye başlarsın inşallah. Ben erken hisettim 16+5te ilk hisettim şimdi hic durmuyor çok güzel bir his
M-l-k Pinar17 bende şuan 16+5teyim işk hissettiğinizde nasıldı çok belli mi yoksa belirsiz bir hismi. Ben ufak ufak nişeyler hissettim ama bebek mi emin değilim iki üç haftaya belirginleşir sanırım yani net tekme yada oynama hissinde değilim henüz.
Pinar17 Erturk Araştırma hastanesine gidiyorum canım, ama özel muayeneye prof. Çıkıyorum yine ücretli yani. Olsun sağlıklı olsun da öğrenirsiniz belki nazlı bir kızdır 🙊
Pinar17 Erturk içini ferah tut bak gör temiz gelecek somucun, ikimizde sağlıkla alacağız kucağımıza yavrularımızı Allah’ın izniyle 😘