1zeyneporencik_ Siz birde son aylarda görün 🤭🙈
Göğüs Büyümesi
1zeyneporencik_ oho daha çok büyüyecek onlar.Ben 75 destekli kullanıyordum o bile bir tık büyük geliyordu. Şimdi 85 kullanıyorum ve daha 12+5im 🤣 ilerleyen zamanlarda daha da büyüyecek sanırım ama umurumda değil. Bebeğime şifa olacaklar ve çokta mutluyum. Sizde kafanıza takmayın hiç ,tadını çıkarın hamileliğinizin 🥰
Deletedmom23234 demeyin öyle 🥲 gerçekten mi?
Yenianneadayi2208 tadını çıkartmaya çalışıyorum aslında mucizevi şeyler yaşıyorum ama ne biliyim kafama taktım biraz sebepsiz dert arıyorum kendime galiba 😁 netten okuduğumda en fazla 2 beden büyür yazıyor ama buda aklımı karıştırdı 🙄
1zeyneporencik_ Tabiii 😅 emzirme döneminde de 4 5 beden büyüyor göğüsler 🤭 sonra eski halini alıyor ama şimdiden alışın 🙈
Deletedmom23234 eski halini alacaksa hiiiççç problem yok benim için 😁
1zeyneporencik_ Evet Boşverin herşey zamanında güzel ve bunların tadını çıkarın 😍❤️
Deletedmom23234 teşekkür ederim 🤍
Yenianneadayi2208 ya ben de aynı 75 destekli ve boştu neredeyse içi 😂 şu an 13+5 im ama fazla büyüme olmadı siz ne yediniz içtiniz de oldu bana da söyleyin yada kaç kilo aldınız 😂
1zeyneporencik_ emin olun emzirme dönemi bitince eski haline dönüyor hatta KESK’e öyle kalsaydı tekrar eski haline dönmeseydi diye düşünüyorsunuz 😂
rabia-3 24 yaşındayım hiç büyük göğüslü olmaya özentim olmadı bilmiyorum belki hoşuma da gidecek ama sanmıyorum hareketi kısıtlıyor gibime geliyor 😅
busraaklnc hahaha 😅 hiç kilo almadım 300 400 gr ancak.
51 kiloyum. İlk hamileliğimde de büyümüştü ama bu kadar değil. Doğum sonrası dediğim gibi destekli 75ti.şimdi ekstra büyüdü anlamadım bende. Kendimi güzel sütüm olacak diye motive ediyorum. 😄 Çünkü bedenime göre fazla büyüdüler
1zeyneporencik_ o yazılara takılmayın. Genelleme yapılarak yazılıyor. Ben sanırım 90 95le kapanış yapacağım. Belki de kalacak böyle bilmiyorum.
İnsanlar dolgun göğüse sahip olabilmek için bıçak altına yatıyorlar, boşverin tadını çıkarın. İçinizde bir mucize var. ☺️ Hiç üzülmeyin kendinize dert etmeyin. Siz her halinizle eminim çok güzelsiniz 🌹 Mutlu olun ki bebeğinizde sizinle birlikte mutlu olsun.
Yenianneadayi2208 ya ne kadar güzel darısı başıma inşallah 😂
1zeyneporencik_ büyük göğüs tabikide çoğu insan sevmez ama bende 24 yaşındayım ilk gebeliğimde aynı sizin gibi 75 beden yakıyordum doğumdan sonra sütüm olduğu için 90 beden felan oluyordu 2 yaşına kadar emdi oğlum yavaş yavaş küçülmeye başladı göğüsüm sonra sütten kesince fısssss oldum tekrar 75 e döndüm ama en azından bi 80 de kalsaydı iyi olurdu yaa 😅 şimdi ikinci oğlum gelecek 3 gün sonra kavuşuyoruz bı sefer öyle büyüme olmadı suan 80-85 takıyorum gayet ideal geliyor inşallh bu sefer sabit kalır 😅😅😅😅
Yenianneadayi2208 çok teşekkür ederim kadınlar olarak hepimiz çok güzeliz 🌸
rabia-3 Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ☺🙏🏼 gönlünüzce olur herşey umarım 😅
1zeyneporencik_ Benim de aşırı büyüdü ve çok kaşınıyor bazen kaşımaktan yara oluyor ve tüy çıkmaya başladı
bnm ilk başlarda şişti büyüdü biraz ama şuan 30+6 olduk şişkinliği kalmadı eski haline döndü gibi nie böle oldu anlamadım
- Düzenlendi
1zeyneporencik_ keşke sadece göğüs problem olsa 😂 benim göğsüm 80di şuan 100 beden kullanıyorum doğuma da bi kaç hafta var. Büyüyebilir hamilesin süt bezlerin çalışmaya başlıyor daha sonra da akmaya başlıcak benim erken başlamıştı herkeste farklıdır tabi