FatmanurHas DonatAysegul ne sen sor ne ben soyliyum sadece doğum anı güzeldi gerisi fena😀😔😔 plasenta kendisi düşmedi doktor içimden eliyle sıyırdı o beni mahvetti 😨 sonra kan ciddi derecede düştü kan takviyeleri serumlar falan bir sürü ayrı terane yaşadım 😩
FatmanurHas DonatAysegul neymiş o öyle ya doğumdan beter resmen doğum anı çok güzel ama hatta ikinizin bile acı yok sancı gibi değil çok güzel . Ama işte plasenta olayı beni mahvetti 😵🤮
Neres DonatAysegul cok güzeldi doğumum😍 allah herkese böyle guzel dogum nasip etsin ... 20 dakikada normal Doğum yaptim ☺️
DonatAysegul Neres dikişin varmı benim 5 gün oldu tam olarak oturamıyorum dikişim acıyor sende nasıl durumlar
Neres DonatAysegul var 2 tane dikişim.. İlk 2-3 gün otururken acıyordu ama artık pek bisey hissetmiyorum arada bir acıyor tek
FatmanurHas DonatAysegul benimde 6.gunum bende oyle rahat oturamiyorum. Yan yan oturuyorum.ayakta fazla kalınca ağrıyor hatta.
DonatAysegul FatmanurHas plesanta için yarım saat uğraştılar canım benim biraz acılı geçti resmen içimden söküp aldı doktorumuz oğlumu 😁