Elifcc Kızlar aralık aynının sonundan beri eşim korunmuyor öncesinde hep korunarak ilişki oldu daha sonra adetlerim hep güzellikten düzenim bozuldu bazen erken bazen geç oldu mart ayında aşırı yoğun oldu mesela .. geçen ay ramazanda ise tam 6 gün gecikti hep negatifti kan verdim akşamına adet oldum .. bu ayda yumurtlama takip ettim ve adetime 6 gün varken yumurtlama 4 gün varken çatlama gördüm birkaç posta da yazmışımdır .. şimdi adetimin 5. Günü yine gecikti belirgin çok belirtim yok dün biraz akıntım oldu halsizim biraz o kadar sanırım yine stresten vs gecikti böyle olunca iyice gerildim şimdi yine umutlanmaya başladım ama çatlamayı göreli de 8 gün oldu 💆🏻♀️
annesinin_beybisi Elifcc eğer hamile degilsen kadin doğuma git bence yumurtlama da catlama da gecikiyor yumurtlama tembelligi olabilir
Birminiksusamtanesii Elifcc gec yumurtlama olmus o yuzden adetinin gecmesi normal yumurtlamanin ustune 14 gun say ondan sonrasi gecerse gecikme diyebilirsin insallah gebelikle sonuclanir 😊
Meryemce92 Elifcc Benim de umudum yoktu geçen ay. Beklemiyordum yani. Ovulasyonla takip ettim ve adetin 14,15,16 günleri yumurtlama 17 si çatlama oldu. 14,15,16 yı değerlendirdim. Yumurtlama gününü ilk gün sayarsak 12 inci gün kanda beta 12 çıktı.
_merveksk Bendede ayni durum olmuştu son 2 3 ay ayni durumlari yaşadım ama adet oluyordum çok düzensiz olmaya başlamisti adetlerim çok düzenliydi önceden neyse adet günüm geldi yine olmadim pek takmadim öbür aylar gibi oluyordur gelir felan diye sonra baya bir geciktim test yaptim 2 tane ikisindede net çift çizgi megersem 1 aylik hamileymişim😅😅 ve benimde hiçbir belirtim yoktu
Elifcc _merveksk hayırlısı olsun diyor insan hep ama böyle güzel hikayeler duyuncada çook amiiin diyesim geliyor 🥳 inşallah vardır bekleceğim birkaç gün daha sizin kaç gün geçmişti acaba son öğrendiğinde bir de yumurtlamanız adete yakın mıydı acaba
Elifcc Glbskr amin inşallah .. böyle hep gecikincede kötü oluyormuş insan onu yaşadım 2 aydır bir umut ama yok ..
_merveksk Elifcc inşallah kuzum hamilesindir biraz daha bekle❤ hiç üzülme bu işaret yakin bir zamanda vücudun kendini gebeliğe hazirliyor olabilir banada öyle demişlerdi ve öyle oldu ilk zamanlar sürekli ilişkiye giriyorduk korumasız bir sekilde ama olmuyordu bizde artik fazla uğraşmadik Rabbime biraktik olursa olur olmazsa olmaz yeni evliyiz dedik tam o anda oldu işte gercekten birseyi cok istersen olmuyor zamana birakmak en güzeli. Ben baya adetim bitmisti onumdeki ay adet gunum geldi olmadim ustunden 2 hafta felan gecti ozaman yapmistim testi😘😘
Elifcc _merveksk çok haklısın gerçekten inşallah bizlerde alırız o güzel haberi .. sende sağlıklı biri şekilde alırsın kucağına bizler içinde hep dua et 💐
_merveksk Elifcc İnşallah Canim Rabbim herkese tattırsin bu duyguyu en kisa sürede güzel haberlerini bekliyorum 16 haziranda doğumum var sende dua edermisin mutlu olurum Allah razi olsun🌼❤
Elifcc annesinin_beybisi ilk defa bu ay geç yumurtlamadım eğer hamile değilsem aklımda gitmeyi düşünüyorum
AnnelikHayali Geç döllenme gibi geldi bana. ⅘ gün daha bekleyip bir kan testi versen hamile isen (inşallah öyledir) çıkar. ☺️
Elifcc Meryemce92 hayırlı olsun sağlıklı bir şekilde ilerlesin inşallah .. bende yumurtlamayı adete yakın gördüğüm için beklemedeyim hala en azından 12 14 gün süre geçene kadar test yapmayacağım bakalım hayırlısı 🌱
mom11111 Elifcc benimde bir kez 6 gün gecikmişti diğer ay hamile kaldım, ama size tavsiyem bu ayda olmazsa kafanıza takmayın yumurta dönemini takip etmeyin akışına bırakın 1 gün ilişkiye girin bi gün girmeyin sperm kalitesi bakımından hergün girmekte önerilmiyor bedeniniz ve zihniniz rahat olursa daha kolay kalabilirsiniz diye düşünüyorum tabi insallah suan hamilesinizdir 🙏☺️
Elifcc mom11111 çook teşekkür ederim bu olumlu güzel mesajınız için ama ben birazıcık takıntılı bir insanım normal hayatımda da stresliyimdir 😬🙄 söylediğiniz gibi rahat olmayı çok fazla deniyorum ama biraz olmuyor tabi .. bu ay da inşallah hayırlısı olur şuna işlerimi hallediyorum ve bekliyorum eğer bu sefer gecikme 10 gün olursa kan vereceğim yoksa vermeyeceğim inşallah hayırlı haberler alırım 🕊