Merveevrem18 Ecemk66 ben canım 1sene olacak geçireli geçen sene ağustosta yakalandım verdikleri ilaçlarıda kullandım yakalandıktan 6 ay sonra hamile kaldım benim tek sıkıntım o zamandan beri çok yürüyünce ev işi görünce merdiven çıkınca nefes darlığım var şimdi hamile olduğumdan daha da arttı tabi ileri ki zamanlarda ne yapıcam acaba diyorum 😅 ☺️
Umudayolculuk36 Kızlar covidden sonra adetinizde azalma oldu mu düzeniniz değişti mi benim çok değişmişti korkmuştum anneliğie engell olur diye
Ecemk66 Umudayolculuk36 ben covidden sonra adet bi kere oldum onda da normal sekılde düzen devam etti
47zeynep47 Ecemk66 biz Ekim’de eşimle covid olduk o ilaç kullandı ama.ben kullanmadım bir ay sonra hamile olduğumu öğrendik korunuyordum spiralle o vardı diye enfeksiyon falan oldu bebegimin suyu gitti 4aylikken doktor tarafından bebek düşürüldü suyu tamamen bitmişti😔 şimdi iki aylık yeniden hamileyim.rabbim.nasib ederse inşallah bebeğimi alırım.kucagima🤲🤲
HandanEmre Canım ben kasımda covid olduğumu öğrendim ama ekimden beri durum böyleymiş ve hamileymişim bilmiyordum ilaçları kullandığımda da 1 aylık falan hamileydim şuan 37.haftaya giricez sorun gözükmüyor ama umarım doğumdan sonra da olmaz inşallah 🙏🏻