Beyziikoo Catmom Olsun i da başka türlü doyar ne olucak sanki😍 Dedim emerken çok yapışıyorsa o da azdırır kırmızılıkları🙈🙈 Korkmayın kötü bir şey yoktur inşaAllah🤲🏻💜
Gizem957 Catmom kuzum benimm ne olmuş ki doktora gidersen haber et canım merak ettim önemli bisey yoktur inşallah
Adnjdkflfldld Catmom canım geçmiş olsun isilik, alerji olabilir. Arkadaşımın çocuğunda vücudunun her yerinde çıktı ona egzama demişti. Krem falan vermişti. Bi doktora götür havalarda sıcak isilik olabilir, besin alerjisi olabilir ihmal etme
Guzel_anne Catmom benim kızımdada oldu isilik olduğunu biliyodum bu şekilde artınca korktum doktora gittim ve isilik olduğunu söyledi kuru tutulması gerekiyormuş ben bebe yağı çok sürdüm kaşınmasın diye kuru tutulması gerekiyormuş ki kurusun sütümü sürdüm 2 saatte bir hemen kuruttu soyuldu ve 2 güne bişeyi kalmadı sadece arada sırada bebe yağı sürdüm çok pul pul olunca soyulması geçtiğini gösteriyor
Catmom Cansuu26 beni emse benden geçti diyeceğim ama çok emmiyor doğduğundan beri de aynı mamayı kullanıyoruz bugün biraz geçti gibi takip ediyorum tekrarlarsa hemen gideceğim
Catmom Uerdem yok tabi ki yapmadım öyle bişey bugün biraz geçti azaldı takip ediyorum tekrarlarsa hemen gideceğim
Catmom Uerdem aynı fikirdeyim sizinle elimden geldiğince müdahale ettirmiyorum ama onu da kırmak üzmek istemiyorum 😔
Catmom Ysmmmnn bugün baya azaldı gece sarmadım oda sıcaklığına göre üstünü ayarladım ara ara da yüzünü nemli pamukla sildim geçiyor yine artarsa beklemeden gideceğim
Ysmmmnn Catmom byğk ihtimalle isilik gazla sıcaktan oluyor fazla sıcak yapmyn ortamı katnkat giydrmeyn bide yaşadığınız yer nasıl hilmyrm ama havalar baya sıcak
Elcnbykckr Catmom bence normal benim oğlumda ilk doğduğunda yüzünü komple sivilce bastı 40gün )sonra geçti
Catmom Elcnbykckr Yenidoğanda oluyor da diyorlar insan ister istemez panik oluyor. Allahtan baya azaldı şu an
Gunes_han Catmom Yeni doğan bebeklerin genelinde görülüyor.Sütünüzden kaynaklı.Ciltleride oldukça hassas.Çok panik yapmayın ama içinizin rahatlaması için bir doktora gidebilirsiniz.