Nehirimmm06 Catmom canım alerjiye çevirmiş gibi gitsen iyi olur süt kuzusu ya maşallah nasıl da tatlı
Lezginka Catmom anneme gösterdim size fikir verebilir tecrübe diye, doktora götürsün dedi😊 çabucak geçer inşallah, yaz bebekleri böyle olabiliyor sanırım.
Beyziikoo Catmom Olsun i da başka türlü doyar ne olucak sanki😍 Dedim emerken çok yapışıyorsa o da azdırır kırmızılıkları🙈🙈 Korkmayın kötü bir şey yoktur inşaAllah🤲🏻💜
Uerdem Catmom büyüklerin tecrübeleri tabiki de önemli fakat başkalarına bu anneniz de dahil bu kadar müdahale ettirmeyin o sizin bebeğiniz..
paradiseeeeee Catmom geçmiş olsun canım benimde buna benzer durumum var kendi kendine sivilce oluyor ediyor ama senin ki çok kızarmış doktora sor bi istersen
Cansuu26 Benim bebeğimde de doğumdan sonra böyle oldu ben götürdüm doktor kendi kendine geçicek normal demişti öylede oldu bu süreçte öpmedik tabiki.Siz yinede götürün çok geçmiş olsun ama korkmayın nerdeyse çoğu bebekte oluyor.Tabi alerji değilse.
Catmom Cansuu26 beni emse benden geçti diyeceğim ama çok emmiyor doğduğundan beri de aynı mamayı kullanıyoruz bugün biraz geçti gibi takip ediyorum tekrarlarsa hemen gideceğim
Uerdem Catmom sütünü sürünce ise yaramasini bırak daha kötü olmayacağını nereden biliyorsun… böyle bisey ile karşılaşsam 2 dk duramam yerimde lütfen doktora gidinn gecmis olsun😔
Catmom Uerdem yok tabi ki yapmadım öyle bişey bugün biraz geçti azaldı takip ediyorum tekrarlarsa hemen gideceğim
Catmom Uerdem aynı fikirdeyim sizinle elimden geldiğince müdahale ettirmiyorum ama onu da kırmak üzmek istemiyorum 😔
Catmom Ysmmmnn bugün baya azaldı gece sarmadım oda sıcaklığına göre üstünü ayarladım ara ara da yüzünü nemli pamukla sildim geçiyor yine artarsa beklemeden gideceğim