Kızlar merhaba. Daha önce 14 haftalık düşük yaptım. 12. Hafta gibi kanamam başlamıştı. Bir sebep bulunamadı. Simdi tekrar hamileyim. Şu anda 13+3 günlük. Geçen haftadan beri bazı günler akıntı ile karışık koyu renk kan geliyor. Doktora gittim 2 kez bebekte bir sorun yok kanama alanı göremiyorum dedi. Rahim ağzı kısalığından şüphelendiğimiz için onu da kontrol ediyoruz. Şu anda onda da bir sorun görünmüyor. Başka ne sebebi olabilir? Yaşayan tecrübesi olan anneler belki bir yardımınız olur

mhndshnm bende kanamanın sebebini öğrenmek için farklı doktorlara gittim bir doktor kanamanın plesantadan geldiğini söyledi aşağıda olduğu için riskliymiş plesanta zaten kanlı bişeymiş bebekte ve rahim içinde sorum yoktu dikkat ettim ilaç kullandım çok şükür geçti eğer bebek iyiyse gerekli önlemlerle geçer diye düşünüyorum

Annelik-yolunda12 Geçen sefer de aynı durumu yaşayıp düşük yaptığım için bir sorun var da biz mi farkedemiyoruz diye düşünüyorum 😔 önlem alınabilecek bir şey varsa önlem almak istiyorum

Canim bir kaç gün önce aynı şey bana oldu.13+5 bende yoğun adet kanaması gibi geldi resmen. Üç ayrı doktora gittim sorun yoktu herşey yolundaydı kanama sebebi yoktu yorulmussundur dedi ki o gün temizlik yapmıştım epey yorulmsutum gerçekten iğne progestan verip istirahat et dediler üçü de ve şuan şükür kanama yok bitti.telas etme geçer Allah’ın izniyle.

mhndshnm merhabalar, bende yaklaşık 10.haftamda bi kanama yaşadım. Şimdi 12 haftam bitti hala kahverengi lekelenmelerim oluyor hemen hemen 13 gündür geliyor. 2 kez doktora gittim bi sorun yok,kanama alanı yok dedi. Ama her ihtimale karşı progestan alıyorum. Yani lekelenmenin ne zaman biteceği bilinmez dedi doktorum

ctndg Progestan sabah akşam kullanıyorum hamileliğimi öğrendiğim günden beri. İnsallah canım bir kaç gün takip edeyim devam ederse yine gideyim doktora en iyisi 😔

mhndshnm bende düşük yaptım çok araştırdım ama kesin birşey diyemiyor hiçbiri siz doktorunuza uyun dikkat edin gerisi Allahtan inşallah sağ Salim kucağınıza alırsınız🙏

mhndshnm ilk hamileliğim ve hiç özellikle dinlenmiyorum 😅 yani gündüz aktifim akşam dinleniyorum

mhndshnm Bence hareketli olmanızdansa kafanıza takmamanız daha büyük önlem inanın 🤗

mhndshnm bsna baktilar hatta ben istemedim kanamam var diye peof dediki biz bole rahimle ugrssiyiruz kan ordsn geliyor diye ama bazen polip yara vs oluyor iceriyle bosuna ugrasmis oluyor llz dedi rahim agzimda ufak yara varmis icerde miyom var 2 tane zayen biliyodum onlsri benim kanamam ultrasonda gorunuyordu hematom da. nedenine gelince neden yok belki progestan degeri dustu belki es arkasindan kan bosaldi vs.

bu arada imkanin varsa bisure çalışma yat dinlen