Gul716 Firstlady ilk hamileliğimde oğlumda 5. Aydan sonra belirmeye başladı ama bu hamileliğimde kızımda 12. Haftada hemen belirmeye başladı bile şu an 24 haftalık olduk 🙏🏻❤️
Ruyasusam Firstlady Bende rahat edemiyorum elimde değil 😅 ilk başlar ilk 7 ay belli olmaz inşallah diyordum 8 e girdik hala ortada yok çocuk. Ben olduğum gibi doğuma gireceğim galiba 😁 şikayetçi değilim eğilip kalkma sorunu da yaşamıyorum. 😊
Sabirellaaaa Hamile kalmadan önce de vardı karnım şuan 10. Haftadayım kimse inanmıyor 4 5 aylık vardır diyorlar yada direk ikiz mi diyorlar şüşkoluk burda da yakamı bırakmadı 😂
busraslan1 Firstlady 24 ten sonra hızlı büyüdü. 2 haftadır falan Hamile gibi gözüküyorum şükür 🙈 28+3 şuan 🌺
Firstlady Ruyasusam cok sagol canim amin, hepimiz insAllah🙏🏻❤️ Siz de saglikla alin kucaginiza bebeyinizi😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🥰🥰🥰
Aylin2011 Firstlady ilk çocukta 30. Haftada ikincide 36.haftada ikizlerime hamileyim 12+4 daha belli değil
muallimehanimmom5 Firstlady bende 14. Hafta içindeyim bir kaç gündür kasığımdan göbek deliğime doğru hafif bir siskinlik oluştu. Gerginlik hissediyorum acaba bebekten dolayı mı bilemiyorum 😇