Pelinbyrktrlr hanzadeee Ben 2 kere yedim ama yani oturdum bir paket yedim canım napiyim ya 30 haftalık oldum sürekli yemedikçe bir şey olmaz üzme kendini ayda bir falan kaçamak yapmak iyidir insan kendini mutlu hissediyor 😻
-Papatya33 Ben de ilk zamanlar yedim ama artk havalar sıcaklamaya basladı kasıntı oluyor bıraktım yumurta yemeyi
Derensmom mervebolatkirac ben 3.haftada öğrenmiştim 20.haftaya kadar dikkat ettim çay bile içmedim sonra bir gün eeee yeter dedim 🤣🤣🤣bence bazen biz fazla abartıyoruz YouTubeda Dr.Kağan Kocatepe var videosunda diyor ki arada kaçamaklar yapın sonuçta insanız ☺️Sizin de içiniz rahat etsin
mervebolatkirac Derensmom içim rahat ama bazen hamilelik hormonlardan heralde böyle bir bunaltı geliyor 😂
hanzadeee Derensmom peki tesskkur ederim.bende bakiyorum aslinda netten ama genelde kotu seyler yaziyo arastirdiklarimda.
Esen3535 hanzadeee bence pişman olma ben canım çektiği herseyin tadına baktım kola,cips,midye,kokoreç,sucuk vs.pişman değilim
Bulutsevdasi hanzadeee birşey olmaz canım benim ben bir dönem hep yedim. Şimdi mevsim meyveleri yiyorum. Bazen çok şekerli yiyorum diyorum ama içimi ferahlatiyor. Yaşadığın bu stres yediğin cipsiden daha zararlı. O yüzden canın istediği herşeyi kararında yiyebilirsin ☺️
Humeyrakrtl64 2-prensesannesiii 😂😂Aynen valla tam benim elimdede cips paketi nasil denk geldiyse😂😂abarmadan yiyorum valla
2-prensesannesiii Humeyrakrtl64 Ye ye birşey olmaz 4. Gebeligim valla canımın istediği herşeyi yedim. Abartmadan. İlk başlığı okuduğumda sigara falan sandım valla 😂
Humeyrakrtl64 mervebolatkirac Ben yumurtadan tiksindim ya yiyemiyorum gecmiyo da hamileligim tam ramazana denk geldi bilmiyodum hamile oldugumu tiksindim cok fena
mervebolatkirac Humeyrakrtl64 benim tiksindiğim hicbir şey olmadı ya mide bulantımda öyle oldu denecek kadar azdı yemem gereken herşeyi yemeye çalışıyorum ama sıkıldım böyle artık önceden güne kahveyle başlardım mesela kahvaltı alışkanlığım yok eşim de evde olmayınca tek başına istemiyor zaten insan onu özledim mesela kalkınca balkonda yarim saat kahve sigara keyfi yapmayı bunuda bugün fark ettim 😂
D-uysal hanzadeee benim canım kokoreç çekmişti doktora sordum yiyebilir miyim diye afiyet olsun demisti bana 🤭 cips yiyip vicdan yapma 1 bardak süt iç vicdanın rahatlasın 🤗
hanzadeee D-uysal ictim onuda merak etme pispogaz gunumdeyim durmadan bir seyler yedim istahim acildi bugun intibariyle😁