Arasinannesi MahmutDilanDemir ayaklı değil kuzum benim aldığım tabanı var o yüksek birde belime kadar gelen bi koruması var. Beşiğin fiyatını bilmiyorum ama beşik dolap ve şifonyer 4 küsüre aldım takımını.
Mercan89 Mercan89 bes MerveGzaydnoluYlmaz hepsi burada dan almışım şuan 450 tl baktım ben 350 ye aldım ama
DuyguSahinCubukci AysenurAydogdu Ben sepet almısdım ama 3 ay bile kullanamadım park yatak daha mantıklı onu çok uzun kullandım park yataklarda bi üst bide alt bölme oluyo küçükken üstte yatıyolar park yatagın kendisi sallanmasa bile üst bölme park yatagı hafif ileri geri ittiğinizde besik gibi sallanıyor eger gidip görme sansınız varsa daha iyi anlayabilirsiniz ben sallananlardan almısdım ama o ayaklarını hiç takıp kullanmadım hep diğer sekilde salladım
Mucizemizz AysenurAydogdu bende alican canim yatak odama kendi odasinida yapicam buyuyen besik .alicam diger bessikler cok kaba geliyo bana hem kibar hem şık kullananlarda konfor konusunda cok memnun
Mercan89 AysenurAydogdu hepsi burada dan almışım şuan öğrendim baktım var ama 450 tl ben 350 ye aldım eğer dhaa varsa doğum a takip edin derim gerçekten çok kaliteli geldi
Mercan89 Tubaa https://www.hepsiburada.com/chicco-lullago-travel-besik-silver-p-AILECHI07079812490?magaza=Bebekavm&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-tumu-pla&gclid=CjwKCAjwmufZBRBJEiwAPJ3LpqjfIt9c4zqrOTUN94hJlB4dgKjFeGCrzTDu_Dvg28KHJn1pnuc8HBoCtuQQAvD_BwE
AysenurAydogdu Mercan89 Mercan89 chicco next2me modeli mi 450 göremedim ben canım link atabilir misin
Mercan89 AysenurAydogdu https://www.hepsiburada.com/chicco-lullago-travel-besik-silver-p-AILECHI07079812490?magaza=Bebekavm&wt_gl=cpc.nelk.6809.abo-tumu-pla&gclid=CjwKCAjwmufZBRBJEiwAPJ3LpqjfIt9c4zqrOTUN94hJlB4dgKjFeGCrzTDu_Dvg28KHJn1pnuc8HBoCtuQQAvD_BwE Lullago travel model
Estur Mira34 canım dediğin sayfaya baktım da gerçkten çok uygun geldi bana da. Sen memnun Muş’un fon perde ve diğer tekstil ürünlerin kalitesinden birde beşiği sağlam bişiy değil mi. Ona göre sipariş cericem de
Mira34 Estur Kuzum ben ev değiştirdim henüz beşiği kurmak nasip olmadı ama bebek yuvası ve uyku seti çok güzel çok beğendim. Fiyatına göre kalitesi çok güzel tavsiye ederim 😘♥👍
Mercan89 AysenurAydogdu hayır yok die biliyorum o dikkatimi çekmedi çünkü ben geceleri yanıma alcm Normal de sallanan beşik aldım evidia dan onu da indirim vardı yine 450 den 225 e aldım.
Buse_ AysenurAydogdu ablam da aldı fakat yeğenim 4.aydan sonra içine sığmadı malesef biraz da tombiş bir bebek