Ebruuugunes meinetochter inşallah o kadar sürmez ya kafayı yerim kesin ben🤣🤣 sancılarım var ama şiddetli degil
meinetochter Ebruuugunes insallah canım benim öyle sinir bozucu ki vallahi sorma 😆 tüm kalbimle diliyorum ki cok rahat tez vakitte saglıkla kucagına alırsın.
Ebruuugunes Hssssh23 Amin inşallah kuzum bol bol yürüyüş cok iyi geliyor yürüyüşten sonra hemen duş alıyorum sıcak su tabiki squat herşeyi denedim
Ebruuugunes meinetochter Amin inşallah düşün eşim dahi diyor ruhun daralıyor gelecegi yok adam cagız yürüyüşe cıkarıyor gelir umuduyla🤣🤣
Aleyna_kpln Ebruuugunes ay yok bende aciklik . Geri gonderdiler agrilarim ölduruyo beni bide alttan muayne sonrasi kahve rengi lekeler geldi
nisafrkn Ebruuugunes Nişanın nasıldı canım ne şekilde geldi sümüksü ve kahverengi bişey vardı benimkinde seninki nasıldı aynı şekilde ağrılarım oluyo kasılmalar falan ama düzensiz gitmiyorum gitsemmi acaba
Ebruuugunes nisafrkn evet canım sümüksü kaygan zaten ve kahverengi dedigin gibi benimde düzensiz geliyor diye gitmiyorum hatta 2 cm acıklıgım var vajinama baskı hissediyorum ve düzenli şiddetlenmesini bekliyorum