Mavi34 merveosman2627 tatlı görünce midem kalkiyor ki önceden aşırı tatlı seven.biriydim. bütün gün erik yiyorum. Peynir ekmek gibi tuzlu şeyler yiyorum
Nimet_Gamze34 Ben normalde de tatlı sevmem. Hamileliğimde de çok yemedim. Genelde ekşiciyimdir ben. Oğlum olacak. Hurafe onlar bence.
GulcanDongel Ben de hep tatlı, çikolata türlerini yerim, oğlum olucak inşallah, bununla alakalı değil bence hayırlısını isteyin. 😇
mucizebebek03 merveosman2627 basından beri ekşi ve tuzlu yiyourm 4 buçuk aylık hala tatlıya geçemedik 😃😂ye tatlıyı oğlun olsun lafı hurafe bence🤭🤭
Gamze84 merveosman2627 tatlıyı görmek bile midemi bulandırıyordu ekşi tuzlu turşuya şalgama sarmıştım hayırlısı olsun inşallah
mislinaninannesi merveosman2627 bnde erkek bebek bekliyorum ama bnde agzima süremiyorum. Ne tatlı ne çikolata ☺ama tuzlu şeylere de ilgim yok zaten normalde de sevmezdim tuzlu şeyler.ayrica allah insanın gönlüne göre veriyor gerçekten inşallah sizde erkek anne babası olursunuz canim
Nuray11 merveosman2627 benim erkek ilk aşerdiğim şey aşure oldu ve hamileliğimin başından beri tatlı yiyorum
Emsare Ben iki oğlumda da ekşi ve acı aşerdim hep. Kızımda tuzlu çekiyordu canım. 3 gebeliğimde de tatlıya düşmedim
Sedefege merveosman2627 35 haftalık oğlum olacak. Hamileliği bilmeden önce turşu ve künefe yedim üst üste daha sonra dondurma ve turşu 🤮🤮🤮 şuan hepsinden tiksindim 😀 baklava ve eriği ne kadar yedim bilmiyorum hatta rüyalarımda görüyorum hala ve aşırııııı yiyorum. Etin her türlüsünden tiksindim ( adanalı olarak imkansız derdim) 🤣 kısaca vir belirti yok bence kız da şu erkekte şu diye. 9. Haftada ultrason da görünce bu erkek dedim doktora ve zaten rüyamda da bebeğin erkek dediler. Ha bide mor lahana testi yaptım erkek çıkmıştı çok eğlenceli ve heyecanlı oluyor evdeki testler 😊
Esmaa-ess merveosman2627 bende ilk waffle aşerdim tuzlu ekşi hiç yemiyorum sürekli tatlı şeyler yemek istiyorum tatlı meyveler erkek olacak benim
Pelin-1 merveosman2627 erkek bebeklere hamileyim canm zerre tatli istemiyor hep tuzlu ekşi normalde tatli delisiyimdir suan canm bile istemiyor
SansliAnne merveosman2627 Benim ekşi olan favorim oldu 🥰😅 normalde tatli ve çikolata çok severim ama hiç yiyemiyorum.. canım sadece eksi istiyor 😇
Dilaraskin İlk 4 ay ağzıma tatlı hiç birşey sürmedim tuzlu ekşi yedim şimdi farketmiyor ama ağırlıklı yine tuzlu ekşi :)
Zezeeeyyldrm merveosman2627 bende ikisinide yiyorum ama ben daha çok tuzlu ekşi yiyodum oğluşum olacak kişiden kişiye değişiyor bence.