merveosman2627 Bebeği erkek olanlar neler aşerdiniz tatlımı tuzlumu eşimle erkek bebek istiyoruz tabi öncelikle sağlıklı hayırlı evlat olsun ama tatlı hiç yiyemiyorum şerbetli tatlı görünce bakamıyorum bile acaba erkek mi yorumlarınızı bekliyorum
birprensesvebirprensannesi merveosman2627 Kızımda da hep tatlı yedim oğlumda da canım onunla pek alakası olmuyor 🤷
Vera_vera merveosman2627 valla benimde oğlum olucak Allah nasip ederse ben tatlı aşeriyorum ya hamile olmadan önce tatlı görsem miydem bulanırdı🙄
Miumiu merveosman2627 Valla ben deli gibi brownie aşeriyordum. Böyle paket paket yediğimi hatırlıyorum😂 Oğluşum olucak nasipse 💙
Nermin28 merveosman2627 valla canim ben hep hep ekşi olsun istedim tuzlu da vardi ama tatli hiç yok denecek gibiydi şuan 21. Haftalığız yinede bu sekil devam ediyor
mommasBoys merveosman2627 başlarda benimde öyleydi bulantıdan kaynaklı özellikle tatlıyı ağzıma sürmezdim 🤢 ama şimdi yemek sonrası epey arar oldum 😬 tatlı tuzlu ekşi herşeyi yiyorum ayırt etmeksizin😅 ve ikinci oğluşumu bekliyorum 🤰🏼
Seranad merveosman2627 ben en başından beri tuzlu yiyorum. Cinsiyeti bilmeden önce hergün salatalık yedim mesela bi de portakal. Peynir deseeenn oooo fena 😂 herkes kızın olcak dedi ama yanıldı oğlum olcak inşallaah