Nursocum minikkusum-2021 Bebeğin karar veriyor buna benim oğlum hiç istemedi ama şu an 15 aylık elinde bişey tutmadan dalmıyor gündüz gecede kendisi uyuyor 🙃
minikkusum-2021 Nursocum yani orası tabi öyle. Aslında uyku arkadaşı herşey olabilir annenin bir yazması, bebeğin bir battaniyesi vs. ama işte bizler biraz böyle cicili bicili olsun istiyoruz ☺️ Bu arada bebişiniz desteksiz ve ayrı odada mı uyuyor merak ettim ☺️
minikkusum-2021 3MelekAnnesi3 bir yerde aynısından 2 tane alın diyordu ama biz daha 1 tanesini alamadık 🤣🤣
ArzuDerinD minikkusum-2021 aynisi olmadığını fark ediyorlar 🙈 mesela bi arkadaşımın kızı örtüsü ile uyuyordu bebeklik örtüsü eskimiş artık diye değiştirmeyi istiyordu ama cocugu istemiyordu mesela benim kızımda tek bir oyuncağı ile uyuyor haricinde elinde gezdirmez yatağında durur hep buyudukce yikandigini bile fark ediyor inanin😁
3MelekAnnesi3 minikkusum-2021 ben öylesine almıştım sahsen dişlik kısmı vardı kullanırız diye ama suan alıştı ve bir daha aynısından bulamıyoruz mikrofiber bez gibi dokusu var yumusak kare seklinde Bi tarafı balık Bi tarafı dişlik keske bulsam 5 tane alırım 😂
ArzuDerinD minikkusum-2021 chicco nun ayıcık gibi ışıklı uyku arkadaşı var hem gece lambası gibi hemde uyku arkadaşı sakin şarkıları var kızım 3 yasinda hala onunla uyuyor nasipse ins diger kızıma da aynısından alacağım 🌸https://imgyukle.com/i/O4MEYQ
Tugbamete minikkusum-2021 ben amigurimi köpek yaptırmıştım oğluma yüzüne bile bakmadı beni uyku arkadaşı yaptı kendine 29 aylık olduk hala yatıyorum yanına 5 dk içinde dalıyor kaçıyorum sonra 🙈😂
Tugbamete minikkusum-2021 ayrı kendi odasında yatağında kendi uyuyor ben sadece dalana kadar yanında oluyorum ☺️
Tugbamete minikkusum-2021 24 aylıkken ayırdım aslında o hep hazırdı ama ben onsuz yatmaya hazır değildim 🙈bi yazı okudum 2 yaştan sonra anneyle bir yatan çocuklarda özgüven eksikliği oluyormuş diye o an karar verdim. Oğlum mickey mouse u çok seviyor yatağına mickey mouselu nevresim takımı aldım aa bugün mikili yastıkta yatalım üstümüze miki örtelim birlikte uyuyalım diye diye yatağına alıştırdım 1 hafta gece çok kalktı sonra mucize gibi akşam yatıp sabah uyanmaya başladı çok şükür ☺️
Burcuseyy minikkusum-2021 bende hiç tığ işi falan bilmiyorum ama YouTube da hep amigurimi başlangıç videoları izleyerek öğrendim eskiden hep çok basit şeyler oruyordum şimdi o tarifleri daha iyi anlayabiliyorum hatta amigurimi de minik çilekler yapıp anahtarlık taktım ucuna hediyelik yakınlarım için vereceğim 🙂