ege_ayaz_mom Deryakadir merhaba canım 3. Hamileliğim senin gibi ve senin tam tersine iki oğlum var kız olsa diyoruz ama kısmet yinede rabbim hayırlısını versin bu ayın sonunda cinsiyetini öğrenmeye gidicem inşallah 💕🤗🙏
Deryakadir ege_ayaz_mom maşallah Allah esirgesin 🤲 inşallah senin bir kızın benim de bir oğlum olur hayırlısıyla🥰 ben de Temmuz başı kesin öğrenecem inşallah
hope-full Ben de şuan 11+5 haftalığım 10 haftalıkken doktorum kıza benzettim demişti bakalım önümüzdeki hafta tekrar gideceğim kesin olarak söylerim cinsiyeti dedi çok heyecanlıyım sağlıkla hayırla gelsin de 🤰🏻🥰🙏🏻
ege_ayaz_mom Deryakadir Amin inşallah canım burda cinsiyet tahmin edenlere attinmi hiç ultrason resmini 🤔
kivirciginannesi Deryakadir 11 haftalığım 2. Gebelik. Bir kızım var. Bulantılarım o kadar kötü ki, kafamı kaldıramıyorum. Hiç cinsiyet düşünemedim daha😔
Deryakadir Darkess az kalmış senin ben de bir Ay sonra öğrenirim bakalım merak konusu bu cinsiyet olayı😊
Deryakadir ege_ayaz_mom evet bir kaç yere attım genelde erkek dediler bir tanesi sadece kız dedi sana tahmin de bulundular mı
Darkess Fairymom benim cd karnım buyudu , genelde aksamlari cok buyuk oluyor patlicak gibi oluyorum bu bebek degil q şişkinlik , gaz. rezene cayi iciyorum iyi geliyor
ege_ayaz_mom Deryakadir evet bende attım banada biri erkek dedi diğerleri hep kız dedi Gülşen ablaya attinmi peki genelde doğru cikiyo diyolar ama Allah bilir yinede🤗
Pnryr Deryakadir benim 2. Hamileliğim 14+3 deyim 1 kızım var 12+3 de doktor erkeğe benzetti ama net değil sağlıkla gelsin kuzucuklarımız
Deryakadir balmelek ben en başından böyle ne zaman geçer diye bekliyorum acaba kan ilacı y da folik asit mi yapıyor bilemedim
polyanne Deryakadir merhaba benim ikinci gebeliğim Bi kızım var 21 aylık minnoşum da 1 saat sonra 11+0 olacak cinsiyet ne zaman öğreniriz bilmiyorum 😊
polyanne Deryakadir bu hafta gidicem ama 11 çok erken ben net olsun istiyorum kızım 18de öğrenmiştim bu sefer o kadar beklemeyiz umarım çok merak ediyorum 😄