Gulceefe-00 Arsima4 öyle insan korkuyor ama dünyada varsa rizki zaten bırakmazlar bizi umarım hayırlısı ile kucağımıza alabiliriz. Rabbim kimseyi evladı ile sinamaain çok zordur. Bız daha karnimizdayken böyle hissediyorsak eğer.
hazaltolga1 Deryakadir 14+2 haftalığız ikili taramada kıza benzetti doktorum salı günü cinsiyet öğrenmeye gideceğiz 🥰🐣
acemianne78 Seldabayar valla benim de 12+0 dı söyledi ben sormadan çok küçük ama belli dedi devlet hastanesine gittim bende
Fairymom Deryakadir yaaa canım çok sıkkın tam 12 haftalığım ama sanki doğuracak gibi karnım çıktı, yarın doktor kontrolüm var ve hiç bir kıyafetim olmuyor neden şimdiden bu kadar büyüdüki.
Darkess Fairymom benim cd karnım buyudu , genelde aksamlari cok buyuk oluyor patlicak gibi oluyorum bu bebek degil q şişkinlik , gaz. rezene cayi iciyorum iyi geliyor
Ikram42 12+3 te gittik ve hiç ipucu vermiyor dedi. Sanırım cihazlardan da kaynaklı. İyi cihazlarda net görünüyor.
ElifB08 Deryakadir ilk gebeliğim ve ikili tarama vermiştik geçen hafta ama doktorumuz uygun pozisyon yakalayamadı cinsiyet için 🥲
Momlife1 Merhabalar 2 gebeliğim kuzum 4 yaşında 13+ 6 yum cuma günü bir kuzum daha olacağını öğrendim çok mutluyum. 💕
Momlife1 scevikk banada öyle demişti kalp atış hızı 100 120 civarındaydı bu cuma kızım olacağını öğrendim 🙏