Zzeyneptekin okunmusciklet güzel anne gözünüz aydin allah bir ömür musmutlu etsin sizi insallah darisi bizim basimiza 😘🤗🤗
Hatice4446 okunmusciklet öncelikle hayırlı olsun Sağ Salim büyüsün inşallah 😍🙏🏻 Ameliyat sırasında bi acı vs bişey hissettnzmi bebek çıkarılırken falan sarsılıyormuşun sanırım bide ne kadar sürdü ameliyat acaba ☺️
okunmusciklet Hatice4446 evet biraz sarsılma hissediliyor ama oda şöyle oluyormuş tam olarak belden aşağısı uyustuğu için belden üstümüzü hissediyoruz ya o yüzden hissediliyor ama çok abartılacak bişey değil bende çok korkmuştum nolcak falan diye ama normal bi sarsılma yani
okunmusciklet Hatice4446 ameliyatta toplam 1 saat kadar sürdü sanırım yada 40 50 dk civarı olması lazım
asyabetul Sumeyye15_3 korkacak bir şey yok.. ellerini öne kitle dediler bana önden de bi hasta bakıcı sarıldı ama böyle sıkma gibi değil.. normal iğne nasılsa çok az girerken hissediyorsun başka acı yok… bebek doğduktan sonra zaten uyutuyorlar sakinleştirici yapıp ben bebekten 5 dk sonra çıktım sanıyorum 40 dk sürmüş hiçbirşey anlamadım
okunmusciklet Hatice4446 merak etme ben kendimi en kötüsüne hazırlamıştım böyle güzel olunca kendimi iyi hissettim seninde öyle olcak merak etme ❤️
Gizem8692 Çok çok geçmiş olsun sağlıkla bebeğinizi kucağınıza almak nasip olmuş, darısı bana son 3 haftam :) bende Tınaztepe Galen hastanesine gidiyorum Feyza hanıma. Hastane ekibinden memnun kaldınız mı? Ters bir şey olur diye çok korkuyorum.
ogluileannesi okunmusciklet canım hayırlı olsun 🤲🏻 Çok güzel bir hikaye 😍 Hangi hastanede doğum yaptın acaba
Emineklccc okunmusciklet öncelikle gözünüz aydın Allah analı babalı buyutmeyi naisp etsin inşallah bisey soracaktım ben de sezaryen olacağım salı günü ameliyat sonrası toparlanmak uzun sürüyor diyorlar 1 2 hafta kadar sizin şuan ağrılarınız var mı varsa nasıl geçiriyorsunuz ayağa kalkabiliyor musunuz cevaplarsaniz sevinirim
okunmusciklet Emineklccc şöyle, ağrı kesici ile antibiyotikleri içince hiç bişiyim kalmıyor gerçekten etkisi hafiflryince de hafif yanma oluyor kesilen yerde kalkarken otururken hafif ağrı oluyor o kadar bunların hepsi zaten normal doğumlar dada oluyor 🙏🏻